Bijwerkingen anticonceptiepil.

  • #1

    Hi!

    Ik ben een vrouw van 21 en ik heb tot 2 a 3 maanden geleden 5 jaar lang de pil geslikt. Ik begon met het slikken van de pil omdat ik eens per maand een hormonale mega ontsteking op mijn voorhoofd en in mijn oren kreeg. Voor de rest had ik geen reden tot de pil. Dit waren de enige "puisten" die ik had.  De pil was mijn ergste nachtmerrie. De maand nadat ik begonnen was met de pil  begonnen deze symptomen: ernstige depressie, vocht vasthouden tot pijnlijkheid aantoe, extreme vermoeidheid, cyclus helemaal door de war maanden achter elkaar bloeden terwijl ik voorheen de klok erop gelijk kon zetten, extreem opgeblazen gevoel, slaap problemen, galstenen ,geen libido, extreem koude ledematen( ze worden blauw geen idee of dit ermee te maken heeft ik ben geen expert), migraine die ik ipv eens per maand kreeg 15 dagen per maand had en extreme gewichtstoename bij mijn heupen (niks met eetgewoontes te maken ik ren marathons ik lift gewichten en snoep niet). Ik dacht zelf ook eerst dat ik teveel at maar toen ik heel erg probeerde af te vallen kon je de botten in mijn bovenlichaam en benen tellen maar bij m'n buik leek ik wel een sumoworstelaar  En wat kreeg ik er voor terug. Ja geen pijnlijke oren en geen babies , maar als ik deze bijwerkingen had geweten was ik gillend bij de huisarts weggerend en had ik nu met liefde 100 kinderen gehad zo beroerd voel ik me van deze pil. Nou is het probleem dat nu ik gestopt ben mijn huid helemaal de weg kwijt is. Ik heb nooit acne gehad en nu zit mijn hele borst vol en mijn huid op mijn hoofd barst open als ik glimlach. Mijn haar valt gillend uit. Kan iemand mij verzekeren dat het gewoon mijn lichaam is die moet af kicken van de pil en dat ik gewoon weer naar mijn gezonde lichaam van toen ik 16 terugkeer.   Ik heb elke pil gehad die er is volgens de huisarts , behalve de mini pil. Kan dat mij misschien helpen. Ik heb zoveel spijt dat ik dit vergif jaren lang heb genomen.  Groeten.

    Reageer
    #2

    pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding. Zo bevordert hij een toestand van oestrogeendominantie. Ook zorgt ie voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Zaak dus om je lichaam te resetten. Vraag advies aan complementair genezer. Zelf veel baat bij natuurlijke progesteroncrème maar ik zou het niet in één middel zoeken.

    Reageer
Reageer op: Bijwerkingen anticonceptiepil.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief