Puitjes en rode bultjes door biore cleanser

  • #1

    Hallo,
    Ik heb al een aantal jaar last van lichte acné. Ik probeer steeds nieuwe producten uit, die natuurlijk niet helpen. Ik kwam veel tegen op internet en vooral Amerikaanse sites over het merk bioré, die de beste cleanser van het jaar verkocht etc. Dus ik kocht de bioré cleanser met houtskool anti puistjes drie dagen geleden.Ik heb het 2 dagen gebruikt en vooral mijn kin zit helemaal onder de eczeem, rode bultjes en extra puistjes. Ik ga morgen op vakantie en hoop dat het snel weg trekt! Wat kan de oorzaak zijn waar ik allergische voor ben en wat kan ik er tegen doen vooral???
    Noa

    Reageer
    #2

    ik heb toevallig precies hetzelfde alleen zit mijn hele gezicht onder roodheid en bultjes 🙁

    Reageer
    #3

    ik heb het ook. Allemaal kleine puistjes en een rood/geïrriteerde huid. Vooral op mijn kin en voorhoofd. Hoe kan dit?! Spul is duur genoeg..

    Reageer
    #4

    ik heb precies hetzelfde, heb het 2 dagen gebruikt en mijn gezicht zit helemaal onder de bultjes en roodheid en het jeukt ook. Heb dit nog nooit eerder gehad bij andere cleansers. Dacht eerst dat het misschien aan mijn huid lag maar blijkbaar ben ik niet de enige.

    Reageer
    #5

    Bij acne vooral zorgen voor de juiste voeding. suiker en zuivel werken ongunstig. Ontstekingremmende voedingsmiddelen als kurkuma werken juist gunstig. diverse voedingssupplementen kunnen ondersteunend werken. zoals zink, vitamine B en chroom. Dat soort stoffen zit ook in biergist en edelgistvlokken.

    Reageer
Reageer op: Puitjes en rode bultjes door biore cleanser


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief