Angsten/Hartaderbreuk

  • #1

    Hallo, ik heb een vraagje ivm mijn angst/phobie. Ik heb constant schrik dat ik een hartaderbreuk ga krijgen... Ik sta ermee op en ik ga ermee slapen. Het minste wat ik aan mijn hartstreek/borstreek voel denk ik direct dat mijn ader is gesprongen. Ben al 4x naar de spoed geweest en 2x naar de cardioloog, laatste keer was in mei of juli 2017, ze vertelden mij dat ik een gezond hart heb en ik heb ook geen hartritmestoornissen. Ik rook af en toe een cigarett en ik rook ook 2 joints elke avond. Dat hebben ze mij wel ten zeerste afgeraden. Ik ga er ook mee stoppen binnenkort, aangezien ik ook aan sport doe gewichtheffen en weinig cardio. Mischien verklaart het bankdrukken de pijnen op mijn borst. Ik weet het niet. In ieder geval niemand kan mij geruststellen. Weet iemand raad ?

    Reageer
    #2

    dat zal ongetwijfeld van het bankdrukken en het heffen zijn.....
    Misschien is het goed om een met een psycholoog over je angsten te praten

    Reageer
    #3

    Oke dat zal ik doen, dankjewel.

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Hier heb ik ook weleens last van gehad. Overigens rookte ik ook zo nu en dan een blowtje. Nu ben ik een jaar gestopt en ben ik rustiger gaan leven. Het bleek dat ik mij teveel zorgen maakte en een echte piekeraar was. Ik heb nu nergens last meer van en heb een stuk meer rust in mijn hoofd.

     

    Succss

     

    Xx

    Reageer
Reageer op: Angsten/Hartaderbreuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief