Jeuk hoofdhuid icm loszittende haren

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al zo'n 1,5 jaar vervelende huidproblemen, met name op de hoofdhuid.

    1,5 jaar geleden maakte ik een enorm stressvolle periode mee. Ik had iemand leuks leren kennen in Nederland, maar ze woonde in Spanje. Voordat ze terugging hadden we een leuke tijd en noem maar op.
    Vervolgens ging ze weer terug maar problemen stapelden zich op door haar ex vriend.

    Om een lang verhaal kort te maken; het waren 3 weken waarin ik ontzettend veel heb zitten huilen, roken, weinig voeding, slecht slapen, etc. (uiteindelijk is alles goed gekomen en wonen we samen).

    Maar na die periode heb ik haarproblemen. Mijn hoofdhuid jeukt (vorige week voor het eerst ook pijne haarwortels) en als ik mijn hand door mijn haar strijk neem ik altijd wat haren mee (zeker veel meer dan normaal).

    Ik heb dit dus al zo'n 1,5 jaar en ben hiermee naar de huisarts gegaan. Die heeft mij Denorex shampoo gegeven maar dat hielp niet. Ik heb ook mijn haar zeer kort geknipt en weer laten groeien, helpt ook niet.

    Nu heb ik natuurlijk zelf ook wat zitten zoeken en kom regelmatig uit op sebboroisch eczeem of een hormonaal probleem?

    Hopelijk kunt u me een klein beetje op weg helpen!

    Reageer
    #2

    Minoxidil

    Reageer
    #4

    Hoi Javier, ik kom nu een aantal jaar later jouw bericht tegen. Is het je in deze jaren gelukt om je probleem op te lossen? Ik zit momenteel namelijk in vrijwel precies de zelfde situatie als jij destijds zat. Het zou voor mij dus erg prettig zijn om te horen of het jouw is gelukt om dit probleem op te lossen, en eventueel ook hoe je dit voor elkaar hebt gekregen.

    Mvg.

    Reageer
Reageer op: Jeuk hoofdhuid icm loszittende haren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief