Scheuren toompje

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben een jongen van 20 jaar en heb pas sinds vorige week voor het eerst mijn voorhuid volledig over de eikel kunnen krijgen (slappe toestand). Voorheen lukte dit nooit vanwege een te kort toompje (denk ik). Nu gaat de voorhuid er enige gemak volledig over de eikel.

    Mijn eikel wordt groter bij een erectie. Nu ben ik bang dat zodra ik een erectie krijg, terwijl mijn eikel volledig ontbloot is) mijn toompje scheurt... Of misschien er een zogenoemde spaanse kraag ontstaat.

    Omdat de huisarts een zeer goede bekende van mij is sluit ik dat het liefst uit. Als er een ingreep gedaan moet worden, kan ik dan meteen naar het ziekenhuis of kan ik door middel van rekken mijn toompje langer maken?

    Groet. Erik

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag die zo ongezien niet te beantwoorden is.
    Ik zou je toch willen aanraden om naar de huisarts te gaan.

    Als er al een ingreep gedaan moet moet worden heb je daar ook en verwijzing van de huisarts voor nodig. Je kunt het toompje niet rekken als het tekort is.

    Reageer
    #3

    Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Ik zal dan maar de huisarts opzoeken, ben toch wel bang dat als ik het niet spoedig doe de situatie pijnlijk kan aflopen.

    Reageer
Reageer op: Scheuren toompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief