Oorzaak miskraam

  • #1

    Hallo,

    De vriendin van mijn ex heeft een miskraam gehad. Er werd hun verteld dat het komt door de zuurgraad van de vorige partner. Ze hebben mij de schuld gegeven. Ik vroeg mij af, of dat kan? Een miskraam door een verkeerde zuurgraad?

    Dank,

    Marleen

    Reageer
    #2

    Dat is nonsens !
    Als dat al zo zou zijn kan het sowieso onmogelijk door jou zijn veroorzaakt...

    Reageer
    #3

    We hadden een open relatie. Hij had sex met haar en ook met mij. Kan dat dan wel. Ik wil gwn zeker weten dat door een verkeerde zuurgraad je geen miskraam kan krijgen.

    Reageer
    #4

    Door een verkeerde zuurtegraad op zich krijg je geen miskraam. Wel kan het ervoor zorgen dat je minder vruchtbaar bent.
    Een verminderde zuurtegraad in de baarmoeder/baarmoederhals kan wel ervoor zorgen dat er een bacteriële infectie ontstaat. Die zou dan wel een miskraam kunnen veroorzaken, maar dat kan dus onmogelijk door jou zijn veroorzaakt. Het is dan de zuurtegraad in de baarmoeder van de vriendin die daar verantwoordelijk voor is. Maar jouw zuurtegraad kan hier onmogelijk verantwoordelijk voor of op invloed van zijn. Jij kunt dus sowieso nooit invloed hebben op de zuurtegraad van zijn vriendin.

    Reageer
Reageer op: Oorzaak miskraam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief