Neurostimulatie

  • #1

    Hoi,
    Ik krijg over 11 dagen mijn definitieve neurostimulator, eerst was ik er heel enthousiast over en zo. Maar nu zie ik er erg tegenop en wol ik het eigenlijk niet meer. Maar ik heb last van hele erge ovstipatie dus ik heb geen keus. Iemand misschien ervaring met de (ingreep van de) definitieve neurostimulator?
    Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Hallo,
    Ik ben 52 jaar en leef al 9 jaar met helse zenuwpijn in mijn rug en buik, vooral links maar trekt nu ook naar rechts. Slik er 21 pillen voor, van morfine en methadon tot lyrica. Heb nu al bijna 3 jaar een neurostimulator in mijn rug. Helaas, werkt hij voor nog geen 5%. Ze zeiden dat het 40% pijnvermindering moest geven en dat ik mijn medicijnen kon gaan afbouwen. Nou, ik heb mijn langwerkende morfine van 40mg naar 15 mg afgebouwd maar heb nu nog veel meer pijn. Ook hou ik na mijn laatste instelling wel zoveel vocht vast in mijn benen en last met de ontlasting. Het leven heeft geen inhoud meer. Kan bijna niks meer dan alleen aan de tafel hangen. Ben er helemaal klaar mee. Of andere medicatie of een second opinion.Zijn er nog meer mensen die er helemaal geen baat bij hebben en ook van het kastje naar de muur gestuurd worden..???? Please help me ik ben ten einde raad.

    Reageer
Reageer op: Neurostimulatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief