Blackout? wat gebeurde er?

  • #1

    Hoi,
    er is iets totaal verkeerd gegaan en ben toch verontrustend.
    Het zit zo, ik blow nu al toch wel een tijdje rond 6 a 7 jaar, daarnaast ben ik ex-alcoholist en heb ook veel gedronken in me jeugd. slikte vroeger veel ritalin rond me 11e en daarna anti-depressiva (Sertraline) en later concerta.

    vandaag had ik gewoon normaal mijn concerta ingenomen want ja het helpt wel, daarnaast me anti-depressiva. had de middag blowtje gedaan en vanavond toch nog een concerta maar doorgebroken voor wat energy en veel geblowt, voornamelijk white mistery en hija. en weinig gegeten, 2 broodjes ochtend en niet te sterk avondeten.
    kom ik van de badkamer wordt alles me geleidelijk maar snel zwart en val ik, nog geen seconden na het vallen kom ik bij.
    ik was zeker verontrust want in die 7 jaar dat ik geblowt heb nog nooit zoiets meegemaakt, ja een bad-tripje toen ik begon met blowen maar dat was het. het maakte me al te veel zorgen omdat ik dit in die 7 jaar van blowen en zelfs medicatie mix nog nooit heb meegemaakt.
    Maargoed ik ging gewoon verder tv kijken toch nog met beetje angst en moest weer ff na de wc.
    toen ik van de badkamer afkwam liep ik een stukje en werdt alles weer zwart en begon het helemaal weer opnieuw.. heel vreemd en verontrustend.
    ben op dit moment gewoon weer bij en helemaal gewoon wakker, geen moment gehad nog dat me het weer beetje zwart begint te worden.

    Dit is een serieus probleem neem ik aan?

    Reageer
    #2

    De cannabis die tegenwoordig wordt geteeld, bevat hogere concentraties THC.
    Je zult iets voorzichtiger moeten zijn met de combinatie van medicijnen en cannabis. Of het op dot moment een serieus probleem is zul je even moeten afwachten. Als de klachten blijven aanhouden ga dan naar je huisarts.
    Het kan wel een serieus probleem worden.

    Reageer
    #3

    Hoi tandor,
    Bedankt voor de reactie.
    Op dit moment is het opzich goed niet veel last van dat het donker wordt of dergelijke wel zitten mijn pupillen beetje anders dan normaal ookal ben ik dat wel gewend toch wel anders en een oog is rood maar dat zal wel andere redenen hebben

    Groeten.

    Reageer
    #4

    Zorg dat je genoeg drinkt,( 2 liter per dag) en eet dagelijks vers fruit en eet gezond en regelmatig. Dat helpt om de klachten sneller te doen verdwijnen

    Reageer
    #5

    Hoi tandor,
    Jammer genoeg zijn de problemen niet verholpen, ik ben afgelopen dinsdag uit het niets totaal paranoide geworden met daarbij veel zweten en trillen.
    ben na eindelijk goed verstand en nadenken naar de huisarts geweest om ik graag wil weten is het een lichaamlijk probleem, morgen krijg ik de uitslag van een bloedonderzoek.
    anders dan dit is het normale leven veranderd omdat ik toch nog steeds een gevoel krijg van mijn systeem valt zo uit, dus dagelijks na school, werk enz gaat niet ik vertrouw het gewoon niet. ook bij kleine dingen als boodschappen doen is mijn angst voor blackout groot en probeer ik mezelf zo wakker mogelijk te houden door alle producten die ik zie in me hoofd te zeggen, beetje vreemde manier weet ik maar zo blijf ik bij de les als het ware.

    Hoe dan ook er gaan nu onderzoeken komen zowel lichaamlijk als psychisch, ben alleen als de dood voor dat het psychisch is. ik hoop van harte dat me bloeddruk gewoon opeens laag was of dergelijke dat ik daardoor knock-out ging. maar aangezien ik een zeer vreemde vorm van aanval op de manier van lichaamlijk zwaar ontrustend en totaal en ook helemaal paranoide ben ik bang dat het toch een psychische toestand is.

    Reageer
    #6

    Het is goed dat je naar de huisarts bent geweest.

    Je bent niet de enige. Doorgaans gaan de klachten ook over. Het is alleen niet te zeggen in welke termijn

    Reageer
Reageer op: Blackout? wat gebeurde er?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief