Pols gekneust of gebroken?

  • #1

    Hallo,

    Vrijdag avond ben ik gevallen op mijn pols, mijn pols kwam eerst en het lichaam volgde daarna, vervolgens had ik, vrij normaal, pijn. Deze pijn drong niet zeer tot mij door, ik denk dat adrenaline de pijn onderdrukte, als dit kan?

    Hoe dan ook, op de nacht heb ik de dokterswacht gebeld en vertelt wat er aan de hand was en dat ik niet wist of ik nu een kneuzing of een breuk had.

    Mijn vraag is dan ook of jullie het mischien weten, ik hou er persoonlijk totaal niet van als ik de dokterswacht/huisarts moet bellen en dat het dan uiteindelijk niks is.

    Bij beweging doet de pols ontzettend veel pijn en ik kan er totaal geen dingen mee oppakken waar een beetje gewicht in zit, ik kan mijn vingers gewoon bewegen behalve mijn duim, daar komt pijn bij kijken als ik die beweeg.

    Moet ik toch weer de dokterswacht bellen of is het beter om gewoon een pijnstiller te nemen en het weekend maar afwachten?

    Reageer
    #2

    Ik zou toch maar voor de zekerheid naar de dokter gaan, zeker als je er last van hebt.
    Het maakt toch niks uit als je naar de dokter gaat en er niks is, dat had ik ook een keer. Dan ben je in ieder geval uit die onzekerheid.

    Reageer
    #3

    Alleen een foto kan uitmaken of iets gebroken of gekneusd is.

    Lana

    Reageer
    #4

    Dit heb ik ook. Precies hetzelfde. Als ik iets op pak doet dit pijn en alleen mijn duim doet pijn als ik dit beweeg. Ik weet ook niet of ik naar de huisarts moet of gewoon afwachten..

    Reageer
    #5

    Als je denkt hetzelfde te hebben ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #6

    hoi   allen.

    ik   ben  ook   onderuit   gegaan   met  de   scooter   en  ook   op   me   pols   die   is  ook  gekneust  zwaar   loop   er  nu   1  week  mee   kan  er   weinig  mee.

    kan  er   niet   mee   schrijven, dingen oppakken, leunen  na  douchen afdrogen.

     

     

    Reageer
    #7

    Hoi ik ben gister op mijn pols gevallen en het doet ontzettend veel pijn het is amper opgezwollen maar wel rood paars achting

    o

    Reageer
    #8

    Ga dan naar de dokter en laar ernaar kijken...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dankjewel voor je reactie

    Reageer
Reageer op: Pols gekneust of gebroken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief