Hulp gezocht!

  • #1

    Goeiemorgen allemaal,

    Mijn naam is Dominic. Ik ben 24 jaar oud.
    Sinds augustus 2012 ben ik ziek.

    Het begon allemaal toen ik iets oppakte in de supermarkt van de laagste schap. het schoot in mijn onderrug. Het voelde als 1000 messen in mijn onderrug. De pijn ging direct weer weg. Twee weken later reed ik naar huis en toen ik mijn rempedaal intrapte schoot het er weer in. Deze pijn bleef. Het straalde uit naar beide benen. Hiervoor ben ik naar de HA geweest. Al snel werd er gedacht aan cauda syndroom(hernia). twee weken later schoot het weer in mijn rug. Het trok toen via linkerbil achterlangs naar mijn voet. Hierdoor kon ik amper lopen. Vervolgens kreeg ik ook last van incontinentie. 2 dagen later werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Spoed MRI en ruggenprik volgde. Beide negatief voor cauda syndroom of ontstekingen. Ik kreeg vanaf dit moment (13 oktober tot heden) de volgende medicijnen.

    3x daags diclofenac 50mg
    2x daags oxycontin 10mg
    5x daags oxynorm 5mg
    1x daags pantoprazol 40mg
    8x daags paracetemol 500mg (4x 1000mg)
    1x daags movicolon (1 zakje 13,9g)

    Na deze dagen begon de pijn uit te stralen omhoog. Na een week zat de pijn in alle delen van het lichaam. Ik heb nu de hele dag pijn. Het hangt van het moment af waar de pijn zit. De pijn zit echter maar op 1 plek tegelijk en maar aan 1 kant van het lichaam per keer. Dus ook met hoofdpijn is het OF gehele linkerkant of gehele rechterkant van het hoofd. De pijn is een 7,5 op een normale dag. hiernaast heb ik ook nog pijnaanvallen in mij zij. Deze is ook aan beide kanten. Het voelt dan alsof er iets van binnenuit naar buiten probeert te komen. Dit is wel een 10.

    In het verloop van tijd is de incontinentie frequenter geworden. Tevens heb ik een tijd gehad waar de urine roze gekleurd was. Dit was gedurende december. Nu is het echter nog maar een enkele keer verkleurd. Ik heb in december ook bloed in mijn braaksel gehad. Hierna heb ik ongeveer 1,5 week diarree gehad. Sinds september ben ik 9 kilo afgevallen en ben bek af. 's Nachts slaap ik amper van de pijn. Hiernaast zweet ik me rot terwijl ik het ijskoud heb. Ik heb echter geen koorts (meet elke dag). Ik heb ook elke dag last van opvliegers. Ik voel dat ik veel krachtsverlies heb ik zowel benen als armen. Het kost dan ook veel moeite om kracht te gebruiken. Ik ben ook vaak duizelig en kan vaak maar net voorkomen dat ik omval.

    Ik ben eerst behandeld in Alkmaar en nu in Amsterdam. Hier zijn twee MRI's gedaan (onder en bovenrug). Ruggenprik. twee x EMG. temperatuurs onderzoek. Botscan. echo buik en onderbuik. Urine onderzoek en meerdere bloedonderzoeken.

    Uit het voorlaatste onderzoek kwam dat kleine bloedarmoede aanwezig was, rode bloedcellen waren te laag en stollingstijd was niet goed. Echter waren op de stollingstijd deze waardes weer normaal in het laatste onderzoek. Tevens was er een kleine aanwijzing voor auto-immuun maar volgens de dokter aanwezig bij meer dan de helft van de bevolking en te klein. Urine had een proteine waarde van +1 maar bij nader onderzoek geen blaasontsteking te vinden. Het plassen doet eigenlijk altijd ook pijn, dit is een scherpgevoel.
    Tevens heb ik amper eetlust en als ik eet vrijwel direct misselijk. De andere onderzoeken leverden niks op.

    Tevens heb ik meer en pijnlijkere aanvallen na elke EMG. Hier krijg ik steeds een flinke opdonder van. Dit begint meteen tijdens het onderzoek en houdt aan.
    Ik heb ook opgezette klieren in mijn hals.

    Mocht ik op welke wijze dan ook nog meer info kunnen verschaffen, vraag vooral. Ik zit al maanden thuis en word knettergek. De pijn is ondragelijk. Ik was voor dit alles begon een sportieve jongen. Ik ben 3 jaar geleden nog in dienst geweest bij het Korps Mariniers en was hier medisch volledig goed gekeurd. Ik ben niet uitgezonden geweest. Wel ben ik 2 dagen in Praag geweest maar buiten dat niet in het buitenland geweest afgelopen jaar.

    Met vriendelijke groet,

    Dominic.

    Reageer
Reageer op: Hulp gezocht!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief