Kortademig.. te weinig lucht.

  • #1

    Al ruim een week ben ik kortademig.. en heb ik het gevoel te weinig lucht binnen te krijgen. Aanvankelijk dacht ik dat het een opkomende verkoudheid is. Mijn neus zit ook dicht.

    Nog steeds. Hoesten doe ik af en toe maar niet vaak. Snotteren niet. Wel het verstopte gevoel maar zelfs na een week neusspray komt er niets uit mijn neus.

    Ook heb ik ademnood, tijdens inspanning op mijn werk. Maar ook als ik praat en zit. Pijn aan de zijkant van mijn ribben en de achterkant van mijn rug.

    Al een paar jaar krijg ik regelmatig longontstekingen. Heb het gevoel dat dit ook weer iets met mijn longen te maken heb. Zeker weten doe ik dit niet. Is het misschien toch een griepje of verkoudheid die maar niet los komt?

    Herkent iemand dit? Vraag me ook steeds af of ik een dokter moet bellen of niet.

    Reageer
    #2

    Hai, als je echt in ademnood bent, zou ik als ik jou was naar de huisarts gaan. Hij kan naar je longen luisteren. Misschien inspanningsastma? Piept je adem ook?

    Reageer
Reageer op: Kortademig.. te weinig lucht.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief