dringende vraag!

  • #1

    Beste mensen, beste doctors,
    Ik heb een dringende vraag. In het begin van maart heb ik onveilig gevreën, en sinds dien heb ik gedacht dat ik zwanger was. Ik heb vele testen gedaan, heb ultra sound genomen, het laatste naar 11 weken, en niks gevonden. Ik heb wel een infectie opgelopen (BV), en heb daar ook behandeling voor gehad. Nu alles zou goed moeten zijn, maar dat is het niet. Mijn onderbuik is nog steeds opgeblazen, en hij is dikker aan de rechter kant. Een keer og twee keer in de maand heb ik erg veel last van menstruatie klachten maar ik ben nog nooit in mijn leven ongesteld geweest. In het eind van maart ben ik ook aangekomen (iets wat heel merkwaardig voor mij is), en had vrijwel alle klachten voor zwangerschap (maar blijbaar negatief).Nu heb ik vaak pijn aan de rechter kant van mijn buik als ik er op druk. Kan een ultra het mishebben zelfs na 11 weken. Wat is er aan de hand? Ik weet me geen raad meer ...

    Reageer
    #2

    Als je nog nooit heb gemenstrueert is het vrijwel onmogelijk dat je zwanger zou kunnen zijn, want er heeft dan nog nooit een eicel gerijpt. Wel zou ik als ik jou was zo snel mogelijk een afspraak maken met jou huisarts of gyneacoloog zodat zij je kunnen onderzoeken want er kunnen natuurlijk wel andere dingen aan de hand zijn. De infectie kan bijvoorbeeld niet goed genezen zijn, misschien dat je daarom nu nog allerlei klachten hebt? In ieder geval zou ik je aanraden je zo snel mogelijk je laten onderzoeken!

    Veel succes en sterkte, Sil

    Reageer
    #3

    hallo ben in jonge en k had vraagje
    k was niet zeker of ik in kleine wilde
    en vorige week ben ik klaar gekomen in mijn vrinden
    maar da was maar een drupje eigenlijk terna heb k gwn uit gehaald drek . da was vorige week vrijdag 8/6/2012 gebeurd kan ze zwanger gerake van dA ? voorvocht of zo iets ? En ze heeft nooit pille genomen .

    Reageer
    #4

    en nog iets eind volgende week krijg zij zn regels normaal gezien en als nie moest gebeure ofzo is ze dan zwanger mssn?

    Reageer
    #5

    dank u voor een snel antwoord. Het probleem is dat ik op het ogenblik nog een maand lang in China zit, en het moelijk is om me verstaanbaar te maken. Ik zou echter nog een maand moeten wachten, maar het is inelkgeval geruststellend dat ik niet zwanger kan zijn. Nog maals bedankt, en ik zal naar de gynokoloog snellen als ik thuis aankom.

    Reageer
    #6

    Ik heb drie dagen morfine pleister 5 Mg nu word ik hier heel somber en depressief van zou ik in plaats van de pleister tramadol mogen nemen .

    Reageer
    #7

    Dat zul je met de arts moeten overleggen

    Reageer
Reageer op: dringende vraag!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief