Afscheiding herpes

  • #1

    Hoi,

    Hebben er meer dames, na besmetting, blijvend last (eigenlijk bijna iedere dag met uitzondering van menstruatie) van meer afscheiding dan voorheen? Het ruikt niet anders en kleur is meestal wit (volgens internet gewoon ‘normaal’). Hoeveelheid is toegenomen, kleur is veranderd na besmetting van doorzichtig naar wit en bij het dragen van een string komt het zelfs tussen de schaamlippen. Heeft iemand tips? Of heeft iemand dit al eens laten onderzoeken? Ik twijfel om hiermee naar de huisarts te gaan, aangezien ik er op internet nauwelijks iets over kan vinden… Daarbij staat bij de meest voorkomende klachten dat toegenomen hoeveelheid afscheiding er een kan zijn, maar betekent dit dan dat dit voor altijd is of tijdens besmetting/uitbraak?
    Ik hoor het graag!

    Reageer
    #2

    Ja, er is wel wat veranderd daar beneden. Meer afscheiding. Broeken worden sneller nat en ook ruik je het sneller door mijn broek heen. Maar als ik een menstruatiecup gebruik en daarin de afscheiding opvang is het melkwit en ruikt het normaal, maar zodra het de schede verlaat.... heel vervelend. Ik draag daarom ook altijd tampons.

    Reageer
Reageer op: Afscheiding herpes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief