Oxozepam 4 x 50 per dag

  • #1

    Ik slik al ruim 25 jaar oxozepam nou wil ik er vanaf vanwege niet mogen rijden en zo wat is de beste manier te p.helmond

    Reageer
    #2

    Langzaam en in kleine stappen in overleg met je arts afbouwen

    Reageer
    #3

    Knap dat je dat wil afbouwen!

    Ik zou dit onder begeleiding doen van een psycholoog en een arts. Dit is namelijk een erg hoge dosering en je gebruikt het al zo lang. Dat gaje natuurlijk wel voelen (emotioneel en fysiek). Zelfs als je het langzaam doet.

    Misschien kun je ook eens nadenken over een verslavingskliniek om je te helpen? Dan kun je bv naar een Detox afdeling en in korte tijd onder begeleiding stoppen. Dat is veilig en waarschijnlijk minder akelig.

    Succes!

    Reageer
    #4

    Ik zou het vooral voor je gezondheid doen. Altijd langzaam afbouwen. De laatste stapjes kunnen het moeilijkst zijn. Medicijnen verzetten ahw een schuifje in je lichaam, wat zich naderhand lastig herstelt. En medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen. Een orthomoleculair therapeut zou je kunnen ondersteunen, zoals met wat voedingssupplementen. Verder is Kambo een goede ontgifter en helpt de receptoren te resetten. Denk wel beter nadat je gestopt bent.

    Reageer
Reageer op: Oxozepam 4 x 50 per dag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief