Na seks rode eikel en voorhuid

  • #1

    Goedemiddag,

    Na seks met mijn vriendin was mijn eikel en voorhuid erg rood en gevoelig. Dat rode trok redelijk snel weg, alleen zaten er nog rode vlekjes op mijn eikel die na 2 dagen pas weg trok. Deze vlekjes komen soms random op en gaan na paar dagen weer weg. De seks schuurde ook best wel en was niet echt lekker.

    Ik ben afgelopen vrijdag naar de dokter geweest en hij verwees mij naar een uroloog, omdat dat schuren komt door een te strakke toompje. Als mijn vriendin de voorhuid bij een erectie naar beneden trekt, dan is dat ook niet echt een fijn gevoel. Bij het penetreren schuurt het, ook met glijmiddel.

    Ik was mijn eikel elke avond helemaal en na 3 dagen is het rode helemaal weg. Alleen is het soort van gaan vervellen (zie foto's). Foto's zijn denet gemaakt.

    Wat zou dit kunnen zijn?

    Ik hoor graag jullie mening of ervaring!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het kan vervellen door wrijving zijn

    Reageer
    #3

    Ahh oke. Voor de rest ziet het er gewoon gezond uit? Geen infectie ofzo?

    Reageer
    #4

    En verklaart de wrijving ook die rode vlekjes op de eikel?

    Reageer
    #5

    Ik moet er wel bij vermelden dat voordat ik ga douchen de voorhuid beetje plakt op de eikel. Als ik de voorhuid helemaal naar achter doe.

    Reageer
    #6

    Er kan er zo niets bijzonders aan zien

    Reageer
    #7

    En ja, wrijving zou dat kunnen veroorzaken

    Reageer
    #8

    Ahh oke. Ik had gister seks met condoom en dan is de roodheid wel sneller weg. Vandaag al weg. Maar vervellen blijft wel, maar wel minder dan op de foto. Toen ik net douchde gleed ik met mijn vinger langs de voorhuid en dan neem ik schilfers mee. Alsof er een laagje op voorhuid lag.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Gewoon vervellen dus

    Reageer
    #10

    Als het blijft vervellen. Wat betekent dat?

    Reageer
    #11

    Dat stopt in de regel vanzelf

    Reageer
    #12

    Update:

    Het blijft nog steeds vervellen. Ik heb ongeveer om de dag seks met mijn vriendin. Dus bijvoorbeeld gisteren (maandag) en dan woensdag weer. Is dat de reden waarom het steeds aanhoudt? Na de seks zijn alle schilfers weg, denk door wrijving. En dan zijn ze weer zichtbaar na 2 dagen. Ik heb geen enkele jeuk in ieder geval.

    Ik heb op 12 februari een operatie waarbij het toompje wordt doorgesneden. Dit heeft de uroloog besloten, omdat ik tijdens seks een schurend gevoel had. Het schuurde overigens alleen op het moment dat de voorhuid bij de erectie achter de rand van eikel zit. Als ik de voorhuid over de eikel hou en ik penetreer, dan heb ik er geen last van, mits mijn vriendin nat genoeg is natuurlijk.

    Heeft iemand (John/Tandor) een advies hoe ik dit het beste kan aanpakken?

    Reageer
    #13

    Je zou dat ding eens een paar dagen met rust moeten laten.. zo herstelt het natuurlijk nooit

    Reageer
    #14

    Ahh oke, dat doe ik denk ik wel na de operatie. Dan mag en kan ik minimaal 4 weken geen seksuele activiteiten uitvoeren.

    Dat is dan toch wel genoeg rust?

    Reageer
    #15

    Ja, maar daar herstelt het nou dus niet mee

    Reageer
Reageer op: Na seks rode eikel en voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief