Angst

  • #1

    Hallo,

    Ik heb twee vragen.

    Mijn vriendin slikt de pil. Maar de laatste week heeft zij twee keer door een hoestaanval een klein beetje overgegeven (nu gaat het weer goed) Dit was ongeveer een uur na het innemen van haar pil.  Ze gaf aan dat de eerste keer voornamelijk speeksel was en de tweede keer iets meer dan speeksel. De hele maaginhoud werd dus niet overgegeven. Ze heeft nog twee pillen die ze moet slikken tot haar stopweek.

    1. Was ze minder beschermd tegen zwangerschap?

    Nu maak ik me om het volgende zorgen. Als ze daardoor minder beschermd is door zwangerschap... Wij gebruiken naast de pil ook het condoom. Het volgende gebeurde: We hadden seks gehad, netjes met condoom. En vervolgens zo’n 10 min later hadden we weer seks. Daarbij opnieuw condoom gebruikt maar om mij klaar te laten komen is ze mij gaan aftrekken. Terwijl ze dat deed heeft ze 2x met mijn eikel over haar clitoris (misschien iets lager) gestreken, ik ben dus niet in haar geweest met mijn penis (zonder condoom).

    2. Kan ze daardoor zwanger raken? Ik heb tussendoor niet geplast dus misschien door voorvocht?

    Reageer
    #2

    Ze was niet minder beschermd en kan dan ook niet zwanger raken

    Reageer
    #3

    En de manier waarop het gebeurde, los van het feit van de pil, kan ze zo zwanger raken?

    Reageer
    #4

    Ik ben niet over haar vagina oid heen klaargekomen, ze gebruikte het strelen alleen om mij op te winden. Sorry voor de details.

    Reageer
    #5

    Zo raakt zo niet zwanger

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief