4 pillen vergeten in de tweede week, inmiddels 14 dagen ongesteld

  • #1

    Hoi,

    Ik ben in de tweede week van de pil erg verkouden geweest en ben hierdoor 4 pillen vergeten. Ik heb toen alleen de laatst vergeten pil Ingenomen en heb mijn strip verder afgemaakt. Ik ben ook direct ongesteld geworden en dat is ook niet meer gestopt. Ik heb contact gehad met de huisarts omdat ik niet zeker wist of ik nou een stopweek moest nemen of dat het beter was om de pil door te slikken zonder stopweek en heb daar toen ook aangegeven dat ik toen alweer 10 dagen ongesteld was. Advies was om een stopweek te nemen en dat heb ik gedaan, maar ik blijf maar vloeien. Ik zit nu op dag 14 en heb ook continu (menstruatie) buikpijn. Normaal gesproken ben ik 2 a 3 dagen heel licht ongesteld en heb ik alleen de eerste dag een beetje kramp in mijn buik. Ik snap dat mijn hormonen van slag zijn maar is dit wel normaal?

    Reageer
    #2

    Ik zou dan toch maar een afspraak maken bij de huisarts

    Reageer
    #3

    De dokter deed er niet zo moeilijk over en zei dat het kwam omdat ik de pil was vergeten. Maar ga morgen nog wel even bellen want ik vind het zelf ook te lang duren en ben ook niet gewend om zoveel last te hebben van het "ongesteld zijn". Toch bedankt!

    Reageer
    #4

    Ik ben net weer teruggebeld door de dokter. De dokter deed er nog steeds niet zo moeilijk over en geeft aan dat mijn hormonen waarschijnlijk van slag zijn door het vergeten van de 4 pillen. Het advies is om het aan te kijken tot de volgende stopweek. Ik begin maandag pas weer met de pil dus dat is dan over 4 weken. Mocht ik dan nog bloeden dan moet ik weer contact opnemen en verder het standaard advies om eventueel pijnstillers te nemen tegen de buikpijn.

    Reageer
    #5

    Je moet een afspraak malen bij de dokteren geen belafspraak!
    Als je na 2 week, als je ,er de pil bent gestart, nog steeds vloeit, maak je dus een afspraak en gaar er naar toe.

    Reageer
    #6

    Ik had ook gebeld voor een afspraak maar het was erg druk. De assistente zou het overleggen met de arts en dan zou ik of worden teruggebeld of een afspraak krijgen. Uiteindelijk werd ik teruggebeld met het verhaal dat mijn menstruatie de komende maand waarschijnlijk onregelmatig zou zijn en dat ik zou blijven vloeien. Zolang het maar minder zou worden hoef ik me geen zorgen te maken. Mocht ik bij de volgende stopweek nog vloeien dan moest ik volgens hun een afspraak maken. Maandag slik ik m'n eerste pil weer, misschien dat m'n menstruatie dan nog stopt zo niet dan bel ik ze weer voor een afspraak -_-

    Reageer
Reageer op: 4 pillen vergeten in de tweede week, inmiddels 14 dagen ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief