Irritatie eikel/plasbuis

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds enkele maanden irritatie op het topje van mij eikel/uiteinde plasbuis

    De laatste keer dat ik onveilig sex gehad heb is toch ruim 10 maanden geleden en dit was voor mij een bekend iemand waarvan zover ik weet ook niks aan mankeerde ๐Ÿ™‚

    Ik heb hier al bij mn huisarts geweest die zag niet wat ik zag en naar een paar keer terug te zijn geweest stuurde ze mij weg met een clamydia test, deze heb ik niet gedaan, ben sinds deze week ook naar een andere huisartsen praktijk geweest.

    Ik heb zelf nog nooit een soa gehad (meerdere testen in de afgelopen jaren gedaan)

    Denk zelf dat ik het in een andere hoek moet gaan zoeken...

     

    Dus rond de uitgang van mijn plasbuis is het al een tijdje rood, in mijn ogen niet echt een verdikking. wat ik wel opmerk is dat het lijkt dat de uitgang van de plasbuis kleiner lijkt te worden en mijn eikel ook een stuk droger is dan voorheen.

    Tot 3 maanden geleden wasde ik hem ook elke dag met shampoo dit doe ik al zo'n 20 jaar en heb er nooit problemen mee gehad. ik merk wel de laatste maanden dat ik steeds moeilijker mijn blaas leeg krijg en behoorlijk na druppel, waar ik voorheen de penis zo terug deed de onderbroek in waardoor ik weer natte vlekken kreeg strook ik hem nu wel leeg.

    Heb ook het vermoeden dat het de ene keer roder is dan de andere keer, hier zal ook een deel stress bij zitten omdat ik er toch continue mee bezig ben met wat het dan wel kan zijn, zoals ik al zei heb ik dus verder totaal geen last ervan het is meer dat ik het zie en dat het er nooit geweest is.

    Nu ben ik al bij een bekkenbodem therapeut geweest en die vertelde me dat er wel iets meer spanning op mijn bekken stond dan normaal is, ik ben hier meerdere keren geweest maar ben er mee gestopt omdat ik het uit eigen zak moet betalen en ik niet denk dat het daar in zit.

    dus al met al, heb ik irritatie op het topje van mijn eikel/plasbuis welke iets doorloopt naar beneden heb geen te strakke voorhuid oid. heb ook geen andere "soa" klachten.

    Maar het houd me wel continue bezig, heb al verschillende cremetjes geprobeerd en een schimmel creme (eigen merk kruidvat) maar niks helpt.

    Ik heb wel een vrij gevoelige droge huid over het algemeen.

    Misschien toch een combinatie van teveel zeep urine druppels?

    Reageer
    #2

    Kleine toevoeging, heb urnine ingeleverd voor een blaasontsteking en hier kwam ook niks naar voren.

    Over 2 weken heb ik ook een intake bij mijn nieuwe huisarts en zal hem dit probleem ook voor leggen.

    Reageer
    #3

    En toch kan het je bekkenbodem zijn die de klachten veroorzaakt. Op internet kun je oefeningen vinden doe je zelf thuis kunt doen

    Reageer
    #4

    Hi Tandor,

     

    Bedankt voor je berichtje!

    Dan zal ik weer contact opnemen met mijn fysio.

    Mede door jou berichtjes hier op het forum ben ik in die hoek gaan kijken.

    Ik moet wel zeggen dat ik naar 12 jaar staand werk, nu sinds 11 maanden vooral zittend werk heb.

    Misschien dat dit er nog mee te maken heeft?

     

    Fijne avond!

    Reageer
    #5

    Dat zou er zeker mee te maken kunnen hebben.

    Reageer
Reageer op: Irritatie eikel/plasbuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief