Niet lekker en afvallen

  • #1

    Hallo even een vraag..Ik ben al geruime tijd licht in het hoofd ..Echter nu na lange tijd eens op de weegschaal gaan staan en blijkt dat ik best een aantal kilo's ben afgevallen ..Zonder anders of minder te eten..Het lichte in het hoofd laat zich het meest beschrijven als het gevoel dat je krijgt als je in een lift staat....De combi met het afvallen ..Is dat reden om het even te laten checken?

    Reageer
    #2

    Hoe kan dit komen? Heb de afgelopen tijd normaal en zeker met de feestdagen extra veel lekkers gegeten maar ik blijf afvallen...En dus dat licht in mijn hoofd zijn..Iemand een idee??

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie...Het is alleen niet zo dat ik te weinig eet of alleen de verkeerde dingen en daarom vind ik het gek dat ik afval terwijl ik daar niks voor doe....Tekort aan voedingsstoffen lijkt me niet maar dat kan ik altijd even laten checken natuurlijk..Vroeg me alleen af of het licht in hoofd voelen en afvallen door iets kan komen?

    Reageer
Reageer op: Niet lekker en afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief