Hiv opgelopen ofniet? Hoe hoog is de kans

  • #1

    ik heb 3 weken geleden seksueel contact gehad met een transexuele prostituee in duitsland hierbij heb ik me laten pijpen met condoom en heb ik hem genomen met condoom maar omdat ik heel zat was weet ik niet zeker of de condoom wel heel is gebleven en daarnaast heb ik al genitale wratten en ik lees overal dat je dan meer kans hebt op een hiv infectie endat is wat me nu zo bang maakt ik voel sinds gister pijn achter in bij me tong en heb een beetje last van jeuk en op me benen heb ik vandaag enkele rode vlekken gespot ik ben heel bang dat ik een hiv infectie heb opgelopen kan iemand me hier hierbij helpen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het risico op HIV wel heel erg klein is, eigenlijk niet aanwezig

    Reageer
    #3

    Ik hoop dat je gelijk hebt Tandor echt maar mag ik vragen waarom je denkt dat de kans zo klein is dan als je eerder hiv op kan lopen als je al genitale wratten hebt en de mogelijkheid bestaat dat de condoom niet heel is gebleven ik bedoel het niet verkeerd maar vraag me af waarom de kans zo klein is dan tot helemaal niet

    Reageer
    #4

    Ik acht die kans klein vanwege het condoom. Als je zo zat was,dat je het allemaal niet meer "meekreeg"  betwijfel ik dat je nog had kunnen penetreren..

    Maar desalniettemin, is het sowieso verstandig om en HIV test te laten doen, want garanties kan ik natuurlijk niet geven.

    Reageer
    #5

    Het is nu 3 weken geleden dat dat is gebeurd en ik maak mezelf sinds de eerste dag al gek , wanneer raadt je me aan om een hiv test te laten doen dan? Ik wil zo snel mogelijk af van het idee dat ik het heb!

    Reageer
    #6

    En als het condoom wel is gescheurt zou de kans dan echt hoog zijn dat ik een hiv infectie heb opgelopen?

    Reageer
    #7

    Ook dan is de kans nog redelijk klein. In principe zou ja na 4 weken al een test kunnen laten doen.

    Reageer
    #8

    Als er in een test van 4 weken niks uitkomt kan ik me dan ook echt gerust voelen? Is dit niet heel vroeg nog?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Met de huidige testen kan er al bij 4 weken worden getest. De testen zijn ook redelijk betrouwbaar. Maar het is dan toch raadzaam om een controle test te laten  bij 8 of 12 weken

    Reageer
    #10

    Tandor , als ik de test na 4 weken laat doen , wat voor test zou ik dan moeten doen , ik lees overal dat er allemaal verschillende testen zijn. Waar kan ik het beste een afspraak maken voor zo een test en weetje wat de koste hiervoor zijn? En is het niet beter om het bij 6 weken te doen ipv 4 of gaat dat geen verschil maken?

    Reageer
    #11

    Gewoon een HIV combitest. Maar die worden in principe overal gebruikt.

    Hoe oud ben je? In welke provincie woon je?

    Reageer
    #12

    27 , in noord braband.

    Reageer
    #13

    noord brabant*

    Reageer
    #14

    Net iets te oud, anders had je gratis kunnen laten testen.

    Je kunt testen bij de GGD en natuurlijk bij de huisarts. Informeer even bij de GGD in jouw regio wat de kosten zijn of eventueel bij je huisarts.

    Reageer
    #15

    Oke dat ga ik morgen meteen doen en nog een vraag Tandor sorry dat ik zoveel vraag maar , ik heb veel jeuk voornamelijk op me onderarm en benen zou dit een symptoon kunnen zijn van hiv? Als ik dan ga jeuken word het uiteraard rood maar voor de rest voel ik me niet ziek ofzo of dat grieperige behalve die pijn achter in me tong zouden dit alsnog symptonen kunnen zijn van hiv?

    Reageer
Reageer op: Hiv opgelopen ofniet? Hoe hoog is de kans


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief