Bloed uit penis

  • #1

    Hallo,
    Sinds vanochtend na het 'rukken' is er een klein beetje bloed uit de eikel gekomen. Ik schrok heel erg want ik ben pas 12 jaar bijna 13. Het doet geen pijn en ook niey bij het plassen. Ik heb al dingen gelezen dat ik het even met rust moet laten (2 weken) ik doe dat graag bij zo'n oorzaak maar ik durf het tegen niemand te vertellen, gelukkig kan het hier anoniem ik hoop dat jullie deze vraag kunnen beantwoorden!

    Groet,
    Anoniem (12 jaar )

    Reageer
    #2

    Dat kan een keer gebeuren. Kwam het bloed uit de plasbuis of ergens anders vandaan? Heb je even goed gekeken of er wellicht ergens een wondje is? Bij het toompje bijvoorbeeld? (aan de onderkant van je eikel)

    Reageer
    #3

    Hoi tandor,
    het komt uit het buisje denk ik want ik zie geen wondje en heb het live zien gebeuren.
    Wat moet ik doen?

    Reageer
    #4

    Bloedt het nu nog steeds?

    Reageer
    #5

    Het bloed allang niet meer het waren ook maar 3 druppeltjes.

    Reageer
    #6

    Daar hoef je je dan niet meteen zorgen over te maken. Dan kan dus wel eens een keer gebeuren. Even een paar dagen niet masturberen. Als het daarna weer gebeurt, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #7

    Bedankt tandor voor je hulp groetjes

    Reageer
    #8

    Graag gedaan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bloed uit penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief