3 jaar lang buikloop

  • #1

    Hoi,

    Ik ben een meisje van 18 jaar en ik heb al 3 jaar last van mijn darmen sinds 2009, ik had toen alleen last van diarree en soms slijm of bloed bij mijn ontlasting. ik heb toen daarvoor meerdere onderzoeken gehad zoals; bloed onderzoek, ontlasting getest, ze hebben met een slang in me darmen gekeken maar er was niks vinden. Ook ben ik lange tijd naar een homeopaat geweest die heeft uiteindelijk ook niks kunnen vinden. Ik ben een tijdje naar maag-lever-darmarts gegaan om te kijken of ik ergens allergisch voor ben dit was ook niet het geval.

    Nu ben ik 3 jaar verder en ben ik 10 kilo afgevallen, ik ben 163 en weeg nu 48 kilo en ik heb steeds meer klachten: Nog steeds elke dag last van mijn darmen, het is niet altijd diarree maar het is nooit stevige ontlasting, rommelende darmen, ‘vol gevoel’. Ook heb ik last van hartkloppingen, steken bij de borst en druk gevoel bij ribben. Bij het stilzitten heb gaat mijn hart ook redelijk snel. Trilhanden, koude handen en voeten, Zomaar blauwe plekken, snel blauwe plekken, bloedend tandvlees, haar uitval, bijna elke dag hoofdpijn, snel buitenadem, weinig eetlust, onverklaarbare spierpijn.

    Soms heb ik ook wat ik nu even een ‘aanval’ noem: Dan krijg ik een hele snelle hartslag, soms steek bij de borst, Oorsuizen, steek boven wenkbrauw, omgeving krijgt lichtere kleur, krachts/engerie verlies, kan niet praten en soms ga ik overgeven. Deze ‘aanvallen’ gebeuren als ik stil zit of als ik iets doe maakt niet uit en het gebeurd paar keer in de maand.

    Ik ben 2 maanden terug naar de dokter gegaan en toen heeft de dokter mijn bloeddruk gemeten,me hartslag gemeten, naar mijn longen geluisterd. De dokter zei dat mijn bloeddruk gemiddeld was, mijn hartslag was vrij snel, vocht achter de longen en ze klonken niet goed. Ook een bloedtest gedaan dit keer kwam eruit dat ik gebrek aan vitamine D had.

    Weetiemand misschien raad of weet iemand er iets van af of herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    Al eens getest op parasiet Dientamoebe Fragilis?

    Reageer
    #3

    Ze hebben al getest of ik een parasiet had maar die testen waren negatief. Dat is het probleem juist ik loop al 3 jaar met klachten en ze weten nog steeds niet wat het is..

    Reageer
    #4

    Hai Valerie, misschien kun je eens een klassiek homeopaat consulteren. Als je er al zo lang mee loopt, zou ik het proberen als ik jou was. Laat je weten hoe het met je gaat?

    Groetjes, Maan

    Reageer
    #5

    klachtenpatroon past bij vitamine b12 gebrek
    sterkte het beste kun je bloed laten prikken en op vit b12 laten testen

    Reageer
    #6

    Hoi Valerie,
    Erg zeg zolang al! Ik heb al veel uitgeprobeerd in het verleden en heb veel baat gehad bij een 'osteopathie' en iriscopie en mesologie.
    Hier zit meestal wel een kostenplaatje aan, maar als is het inzichtelijk voor jou wat er is, zal al een hele geruststelling zijn.
    Je hebt inderdaad verschijnselen van Vitamine B tekort en Vitamine C (blauwe plekken)
    Ik ben geen arts en raad je aan om wel naar een erkende arts te gaan en niet zelf te experimenteren.
    Sterkte!

    Reageer
Reageer op: 3 jaar lang buikloop


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief