Afvallen zonder jojo effect

– ADVERTORIAL – Er bestaan talloze afslankproducten die beloven om in korte tijd kilo’s af te vallen. Veel van deze producten werken niet of nauwelijks en als er al resultaten mee behaald wordt dan is dit vaak slechts tijdelijk. Toch zijn er een aantal producten die wél doen wat ze beloven.

Eén van deze producten is de afslankshake Dieet Pro. Onlangs gaf X-Factor winnares Lisa Lois nog op haar Facebook pagina aan 21 kilo te zijn afgevallen met deze shakes.

Wat maakt Dieet Pro anders dan al die andere afslankproducten?

Vergelijk eerst eens de enorme hoeveelheid koolhydraten, vetten en suikers in andere afslankshakes met Dieet Pro, dat bijna 100% vrij is van koolhydraten, vetten en suiker! Ook het gehalte calorieën in Dieet Pro is een stuk lager dan in andere shakes. Dieet Pro bevat slechts 79 kcal per shake! Dieet Pro bevat daarnaast nog een aantal stoffen zoals groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, chroom dat helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden en choline dat een positieve invloed heeft op de vetstofwisseling.

Geen jojo effect

Je kent het wel, dagen, of soms wel weken lang streng diëten om maar een paar kilo’s kwijt te raken. Na het verliezen van die kilo’s stop je met het dieet, je gaat weer over op de normale voeding en de kilo’s zitten er binnen een mum van tijd weer aan. Soms ben je zelfs zwaarder dan dat je was voordat je begon met het dieet, het welbekende jojo-effect. Wat is er gebeurd? De kwijtgeraakte kilo’s waren niet alleen lichaamsvet maar ook een groot deel van je eigen spierweefsel dat juist heel hard nodig is om vetweefsel te kunnen verbranden. Hierdoor wordt het na zo’n dieet des te moeilijker om de kilo’s kwijt te raken. Spierweefsel is opgebouwd uit eiwitten. Dieet Pro bevat per shake maar liefst 18 gram eiwitten die bijdragen in de instandhouding van spierweefsel waardoor er tijdens het dieet geen spierweefsel wordt afgebroken.

Het voordeel van Dieet Pro is dat je geen crash dieet volgt maar naast de dagelijkse 2 shakes, verspreid over de dag blijft eten. Ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Download gratis het Dieet Pro weekmenu om een beeld te krijgen hoe een Dieet Pro dag er uit ziet.

Dieet Pro is verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille. Meng Dieet Pro in een glas koud water of magere melk, of meng het eens door de magere yoghurt om deze om te toveren in een heerlijke vruchtenyoghurt.

Een gouden combinatie

Dieet Pro wordt vaak gecombineerd met Glucomannan capsules. Glucomannan is een stof die te vinden is in de wortels van de Aziatische konjac plant. Het is een van de weinige stoffen waarvan echt wetenschappelijk is bewezen dat het helpt om af te vallen. Ook Dr. Oz beschreef glucomannan als een van de meest effectieve middelen om op 100% natuurlijke wijze af te vallen.

-Partnercontent –

Delen:  
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief