Ben ik zwanger??

Online ZorgZus
 • #1

  Heb 2 maand geleden onveilige seks gehad. Die volgende dag werd ik meteen ongesteld (zoals ook zou moeten), maar had toch voor de zekerheid ook nog maar de MAP genomen. Een maand later werd ik weer gewoon ongesteld. Ben toch ook maar voor de zekerheid naar de dokter geweest om een zwangerschapstest te doen en die was negatief.

  Maar sinds enkele dagen ben ik vooral 's ochtends een beetje misselijk en heb ik witte afscheiding en van die bultjes rond mijn tepels. Ik heb gelezen dat dit tekenen van zwangerschap kunnen zijn. Volgens mijn cyclus moet ik morgen ongesteld worden. Kunnen deze 'symptomen' ook aantonen dat ik ongesteld ga worden??

  Ik ben heel erg bang dat ik zwanger ben!! En hoor graag hoe jullie erover denken.

  Reageer
  #2

  Hoi Puck123,

  De kans dat je na de MAP en dubbele ongesteldheid + test zwanger bent is echt minimaal. Het is wel zo dat je heel misschien je zwangerschapstest iets te vroeg hebt gedaan, dan is er nog niet genoeg HCG (de stof die zwangerschap aantoont) in je urine gemaakt. Wacht even af of je straks ongesteld wordt.

  Mocht je je er daarna nog onzeker over voelen kan je nog een zwangerschapstest kopen (bij de kruidvat zijn er genoeg verkrijgbaar)

  Liefs

  Reageer
  #3

  Heb de test na een maand gedaan, is dit inderdaad te vroeg?

  Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief