Cyclus van 21 dagen?

 • #1

  Kun je een cyclus van 21 dagen hebben? Ik werd na het stoppen met de pil al na 3 weken ongesteld en nu, 3 weken later lijk ik wel weer ongesteld... het is wel heel weinig dat ik vloei, bijna niks. Kan het ook een innesteling zijn, en heb je dan ook menstruatiepijn?

  Als iemand wat antwoorden heeft alvast erg bedankt.

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Mijn gynaecoloog beweerde dat 21 dagen eigenlijk te kort zou zijn. Ik denk dat hij dan bedoelt dat er onvoldoende tijd zou zijn om een eitje te laten rijpen, aangezien de luteale fase (van de ovulatie tot -1 dag menstruatie) altijd constant 12-14 dagen is.
  Toch heb ik ook wel eens een cyclus van 19,20,21 dagen gehad.

  Reageer
  #3

  Je lichaam is aan het ontpillen denk ik.Dan kan het zijn dat je net na het stoppen met de pil je onregelmatig ongi bent,of eerder of juist later dan normaal.
  Heel normaal dus.

  Reageer
  #4

  Ja, dit denk ik ook inderdaad. Helemaal omdat de 'menstruatie' maar 1 dag duurde en het niet eens echt bloed was. Ik zou het eigenlijk a.s. weekend moeten worden. Ik wacht het wel af. Het zal wel goed komen.

  Reageer
Reageer op: Cyclus van 21 dagen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief