vruchtbaarheidsvraagje…..

  • #1

    23 december o7 ben ik voor het laatst ongesteld geweest.
    op de site http://www.zwangerschapspagina heb ik gekeken en daar stond opdat mijn vruchtbare dagen 3,4 & 5 januari zijn,dan staat er op dat ik op 6 januari een eisprong heb.
    en vervolgens op 11 januari de innesteling,en dan kan ik vanaf 20 januari een zwangerschapstest doen.
    vraag 1 mijn vraag is 3.4 & 5 januari met elkaar naar bed gaan voor een zwangerschap genoeg ofmoet ik 6 januari ook nog met mijn man naar bed?
    vraag 2 als je een eisprong kunt voelen hoe voelt dat dan?
    vraag 3 als je een innesteling kunt voelen,hoe voelt dat dan?
    met een antwoord op deze 3 vragen zou ik heel blij zijn

    Reageer
    #2

    vraag 1 mijn vraag is 3.4 & 5 januari met elkaar naar bed gaan voor een zwangerschap genoeg of moet ik 6 januari ook nog met mijn man naar bed?
    Klinkt een beetje als echt moeten.
    Het kan natuurlijk geen kwaad het extra te doen.Als dit mijn vruchtbaarste dagen waren had ik het deze week om de dag gedaan.En dus morgen en een dinsdag ook nog.

    vraag 2 als je een eisprong kunt voelen hoe voelt dat dan?
    Ik heb hier geen ervaring mee.Heb het nooit gevoeld,maar heb weleens gelezen dat je wat ongi krampjes kan voelen en wat wittig slijm kunt verliezen.

    vraag 3 als je een innesteling kunt voelen,hoe voelt dat dan?
    Ook dat kan aanvoelen als wat ongikrampjes.Ook maar gelezen en geen ervaring mee.

    Zijn jullie al lang bezig voor een zwangerschap als ik vragen mag??

    Reageer
    #3

    waarom open je 2 dagen later een ander topic..
    ''zwangerschapskwaaltjes''

    En waarom onder een andere naam ?

    Reageer
    #4

    Plus nog een x-aantal anoniemen en waarschijnlijk ook als katie.
    De bevruchting is het begin van het moederschap. Dit houdt in dat je vanaf dat moment met een hele hoop vragen komt te zitten waar niet iedereen een pasklaar antwoord op heeft en al zeker niet dat antwoorden en beslissingen die je daarop neemt goed uitpakken.

    Nu is het zo dat dat de daad en het tijstip en wat er eventueel nog verder bij te pas komt (b.v. wanneer de kwaaltjes kunnen beginnen) het meest eenvoudig is, omdat daar al een hoop over geschreven is wat je allemaal na kunt kijken.
    Jij hebt laten blijken daar al hopeloos mee in de knoei te komen.
    Het lijkt erop dat je 1 januari als goed voornemen het zwangerraken hebt gekozen en nu maar lukraak wat doet, verkeerde conclusies trekt en vragen maar!!!!

    Ik hou dus mijn hart vast als je straks idd zwanger blijkt te zijn en je de verantwoording krijgt over de opvoeding van je kind.
    Wist je wel dat het nog lang niet zeker is dat je eitje ook bevrucht gaat worden? In werkelijkheid is de kans maar ongeveer 15 %, elke maand van proberen.

    Mijn advies aan jou is dan ook: ga je verdiepen in vrouwelijke en mannelijke voortplantingsorganen, dan ga je iets leren hoe je je kunt voorbereiden op een zwangerschap, wat betreft leefstlijl en dergelijke. Daarna is het moment gekomen dat je gaat leren hoe je eitje bevrucht kan raken en hoe dat allemaal in zijn werk gaat.
    Daarna hoe een zwangerschap verloopt en wat je kunt verwachten aan lichamelijke of geestelijke ongemakken. Dan is de bevalling aan de beurt.
    Ondertussen probeer je zoveel mogelijk te weten te komen over baby- en kinderverzorging en opvoeding.

    Als je dat allemaal gedaan hebt ben je een jaar verder.
    Gebruik dus ondertussen de pil, want nu zwanger raken draait uit op een ramp.

    Ik heb je niet willen kwetsen, alleen maar waarschuwen om niet onvoorbereid aan dit avontuur te beginnen, want het is allesbehalve allemaal rozengeur en maneschijn en alles komt vanzelf wel goed!!

    Sterkte ermee,
    Anita

    Reageer
    #5

    Volkomen met anita eens
    snap soms echt sommige mensen niet. weten niet eens hoe ze zwanger moeten raken maar wel een kind opvoeden?
    ik zit nu op een bbl opleiding, ben 28 jaar en heb 1 kindje. het is zwaar te combineren: huishouden, school, stages enz.
    meiden uit mijn klas: de meeste rond de 18 vinden het allemaal maar heel interresant en gaan nu vaak perongeluk (ahum) de pil vergeten bij hun vriend. om ook maar zwanger te raken. vinden ze prachtig. ik waarschuw ze voor alles, maar zij zien alleen rozegeur en manenschijn.
    Ik vind die meiden te dom voor woorden en sterreliseer ze het liefste ter plekke!
    gr. en suc6 met alles

    Reageer
Reageer op: vruchtbaarheidsvraagje…..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief