zwanger zijn, pil vergeten, drie dagen seks

 • #1

  hallo,ik heb een vraag ik ben vanaf vorige week zondag de pil vergeten en maandag en dinsdag ook.heb wel die drie dagen sexs gehad. kan ik zwanger zijn of nog worden.heb wel test gedaan maar die gaf aan niet zwanger.weet iemand dat dat ik de test misschien te vroeg heb gedaan gr bloempje.

  Reactie
  #2

  Je kunt pas 17 dagen na de onveilige seks testen.
  Verder ligt het eraan in welke week je de pillen vergeten bent. De informatie daarover staat in de bijsluiter van de pil.

  Reactie
  #3

  hallo ik ben de 3 pillen in de eerste week vergeten en ook in die 3 dagen gemeenschap gehad.
  heb nu wel sochtends beetje pijnlijke onderbuik en misselijk en savonds ook misselijk. gr bloempje

  Reactie
  #4

  hallo ik ben de 3 pillen vergeten in week 1 en ook die 3 dagen sexs gehad en ben nu savonds en sochtends wel misselijk en beetje raar gevoel in onderbuik en gauw weer honger dus wanneer kan ik dan het beste weer een test doen gr bloempje

  Reactie
  #5

  Beste Bloem, ik vind het onverantwoordelijk hoe je bezig bent. De pil is een serieus middel en ik heb het idee dat er maar wat mee doet. Ten tweede is een zwangerschapstest aan voorwaarden gebonden en kun je die niet zomaar doen. Als je zo bezig blijft, ben je binnen de kortse keren zwanger. Ik vraag mij af als je zo onverantwoordelijk bent of je daar wel aan toe zou zijn.
  Als gebruik maakt van volwassen dingen, moet je je ook volwassen gedragen.
  Sorry hoor. Ik kon het niet laten je hiermee te confronteren, maar het is jouw leven dus jij bepaalt.

  Reactie
  #6

  Bloempje: dat lachende icoontje, betekent dat dat je graag zwanger wilt worden en een beetje expres die pillen vergeten bent?
  Als je tot 3 kunt tellen, kun je dan ook tot 17 tellen?
  Tip van mij: tel de volgende periode eerst tot 10 voordat je ondoordachte dingen doet. Want zo komt dit hele verhaal op mij over: impulsief en niet nagedacht over de consequenties op lange termijn!

  Reactie
  #7

  hallo ellen ik heb al 2 kids
  1 van 5jr oud en 1 van 2,5 jr oud
  ik ben 27 jr dus ik weet echt wel waar ik aan begin
  ik,ben volwassen genoeg.
  ik zit met drie zieken thuis
  2 die aan de diarre zijn en overgeven en mijn man die ook in de ziektewetzit
  en ikzelf heb ook nog eens wat (keelontsteking)
  dus dan schiet het er soms wel eens bij in hoor.
  mijn vraag was alleen of ik dan een grote kans heb om zwanger te kunne zijn of raken.
  want aan de dokter kun je het tegenwoordig ook niet meer vragen want die gooien het gelijk maar op een morning after pil en daar ben ik dus fel op tegen.()tenzij je natuurlijk nog erg jong bent dan is het een ander verhaal. maar ik be oud genoeg okm zelf te beslissen ik had alleen een vraag erover of meer mensen dit hebben gehad. gr bloempje

  Reactie
  #8

  ik zou er blij mee zij dat wel tuurlijk k heb al 2 kids van 5 en 2,5 jr oud
  dus
  ik ben niet express die pillen vergeten soms schiet het er wel eens bij in zkr als je met 3 zieken thuis zit en zelf ook nog eens ziek word.gr bloempje

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hallo ik ben echt wel oud en wijs genoeg
  om dat te weten
  maar ik vind dat de dokter het gelijk afschuift op.een morning after pil en daar heb ik het niet zo op. dus vandaar dat ik het op zon manier probeer contact te krijgen met mensen die dat ook hebben gehad,
  ik ben 27 jr en oud genoeg
  als ik zwanger zou zijn word dit kind met liefde ook opgevoed
  net zoals mijn 2 andere kids.
  gr bloempje

  Reactie
  #10

  hallo ano
  ik ben een volwassen vrouw en heb
  al 2 kids
  ik vraag het alleen op deze manier omdat de dokter ook niet veel kon vertellen erover en gelijk begon over de morning after pil.
  dus vandaar dat ik het zo probeer.

  Reactie
  #11

  de naam Bloempje en jouw vraag, deed Ellen even vermoeden dat je geen volwassen vrouw bent en jouw vraagstelling , een paar keer achter elkaar, leek dit te bevestigen.
  zet de pil naast je tandenborstel, ik neem toch aan, dat hoe ziek je bent of hoe ziek de andere thuis zijn, dat je wel elke avond je tanden poetst, zo kun je hem niet meer vergeten, zet hem in het spoelglas naast de tandenborstel dus.
  jouw vraag is dus niet zomaar op een forum te behandelen,we kunnen slechts raden.
  een kans op zwangersschap is er nml altijd, de pil is niet 100% betrouwbaar, zeker niet als hij zo slordig wordt ingenomen.
  misschien moet je eens denken of je nog wel of geen 3e kindje wil en misschien eens nadenken om een andere manier van conceptie te gaan toepassen.
  groetjes, Brenda

  Reactie
Reageer op: zwanger zijn, pil vergeten, drie dagen seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief