Zwanger door vingeren

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb een vriendin (beide 15 jaar) en vandaag gingen wij iets verder dan normaal. Zij pijpte mij en bij het klaarkomen, kwam ik in haar mond maar er is een kans dat ze erna met een vinger bij m’n eikel is geweest.

    5 min later ging zij met een vinger in haar vagina om te kijken als je nat genoeg was en toen ging ik erin. Er zat geen sperma aan mijn handen maar het kan zijn dat er wel wat aan die van haar zat.

    Ze zit nu in haar ovulatietijd en ze is erg regelmatig ongesteld. Is er een kan dat ze zwanger is en moeten we een morning-pill kopen?

    mvg,                                                                                       Utrechter020

     

    Reageer
    #2

    Dat was dan niet zo handig... Omdat je kort voor de penetratie klaargekomen bent is er kans dart er nog sperma in de urinebuis zit. En dan kan ze zwanger raken. Beter dus om een Morning After Pil te gebruiken. Zo'n pil kost ca euro 15,00. daar had je heel wat condooms voor kunnen kopen

    Reageer
Reageer op: Zwanger door vingeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief