Ovaluatietest

 • #1

  Goedenavond,
  Ik ben al een tijdje bezig met zwanger worden, maar heb nu iets geks, ik ben donderdag ochtend ongesteld geworden, normaal vloei ik heel extreem alleen was het dit keer veeeeeel minder, meestal ben ik ook gewoon netjes 7/8 dagen ongesteld. Nu bloedde ik gister niet meer, ik dacht laat me even kijken als ik ovalustie test doe, en heb het net gedaan, en knalde meteen positief. Wat kan dit betekenen en is dit normaal?

  Reactie
  #2

  Waarom doe je een ovulatie test als je ongesteld bent? Zinloos, kansloos en weggegooid geld. Als je al een test wilt doen moet je een zwangerschapstest doen

  Reactie
  #3

  Omdat dat het enige was wat ik nu toevallig in huis had, en had een keer gelezen dat als je zwanger bent en een ovalutie test doet hij positief kan uitpakken. Vandaar mijn vraag aan u.

  Reactie
  #4

  Een ovulatietest zegt totaal niet over een eventuele zwangerschap. Er worden heel andere hormonen gecontroleerd

  Reactie
  #5

  Oké helder had het alleen gelezen maar hoe kan die ovaluatie test positief testen als ik net Ca een dag uit mijn menstruatie kom?

   

  groetjes

  Reactie
  #6

  Als je die op dat moment gebruikt, is die test volledig onbetrouwbaar.

  Reactie
  #7

  Maar zo’n test geeft toch aan wanneer je eisprong er aan zit te komen? Waarom test zij dan positief als ze net uit haar menstruatie komt?

  Reactie
  #8

  vraag ik me ook af

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Ovaluatietest
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief