Kleine kans op zwangerschap?

 • #1

  Beste lezer,

  Wellicht geef ik zelf het antwoord al op mijn vraag, maar ik wil het volgende toch even voorleggen aan mensen met wat meer kennis van zaken.

  De situatie is als volgt. Circa drie maanden geleden ben ik met een dame in bed beland. Na ongeveer 3 seconden seks stopte ze mij en zei ze dat ze drie dagen eerder vergeten was de pil te slikken. Ik ben toen direct gestopt en heb niet in haar geejaculeerd. Het lijkt me stug dat zij zwanger is geraakt, maar ik ben toch benieuwd naar de kans daarop. We hebben welgeteld drie seconden onbeschermde seks gehad, waarin ik niet ben klaargekomen. Er zal ongetwijfeld voorvocht in haar terecht zijn gekomen, maar ik weet dat daar in principe geen zaadcellen in zitten en dat het zaad pas vrij komt bij de ejaculatie. Toch kan er zaad in het voorvocht zitten, als dit nog aanwezig was in de penis. Mijn laatste ejaculatie voor deze avond was echter een aantal dagen eerder en sindsdien en de bewuste avond zelf ben ik tientallen keren naar het toilet geweest. Het lijkt mij dat de kans dat er zaadcellen aanwezig waren in mijn voorvocht minimaal is. Daarnaast zat de dame in de derde week van de pil. Weliswaar had zij drie dagen eerder de pil vergeten, maar heeft zij hem daarna alsnog genomen en vervolgens doorgeslikt. Wat nog opmerking verdient is dat zij in de dagen hierna doorbraakbloedingen had en dit bij navraag op de desbetreffende dag al was begonnen.

  Ik denk dus op grond van bovenstaande dat ze niet zwanger is en dat de kans daarop onder genoemde omstandigheden minder dan minimaal is. Ik kan haar niet bereiken, dus ik kan haar niet zelf vragen of ze zwanger is. Hoe kijken jullie hier tegen aan?

  Alvast bedankt!

   

  Reactie
  #2

  Geloof me, de kans is nihil dat ze zwanger is.. en als ze dat wel is, dan niet van jou!

  Reactie
  #3

  Je geeft het antwoord inderdaad al zelf

  Reactie
Reageer op: Kleine kans op zwangerschap?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief