Zwanger raken zonder ongesteldheid?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Even mijn verhaal in het kort.

  Ik ben in December gestopt met de pil, tot eind Maart een cyclus gehad van 30 dagen ongeveer. Toen werd ik niet meer ongesteld. ik ben op t moment iets meer als 4 weken overtijd. Ik heb zw testen gedaan een stuk of 6 in 3 weken tijd en 2 bloedtesten de laatse 1.5 week geleden en alles negatief.

  Nu vroeg ik mij dus af aangezien wij wel gewoon gemeenschap hebben gehad en ik last heb van erg gevoelige tepels enz. of ik toch zwanger kan zijn nu? OF je een eisprong kan hebben zonder menstruatie..?

  Ik ga aanstaande donderdag naar de gynacoloog maar wilde het toch even vragen..

  Liefs

  Reactie
  #2

  Gebruik van de pil verstoort je eigen hormoonhuishouding, bevordert oestrogeendominantie. Dit kan problemen geven met je cyclus en menstruatie en allerlei andere klachten geven. op internet kan je een en ander vinden over oestrogeendominantie en wat je er aan kan doen. Aan een menstruatie gaat een eisprong vooraf dus niet andersom.

  Reactie
Reageer op: Zwanger raken zonder ongesteldheid?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief