Geen menstruatie wel bloed,zwanger?

  • #1

    Hoi
    Ik heb een zwangerschap wens. Nu is het zo dat ik bij de eerste zwangerschap makkelijk zwanger raakte maar een hele lastige zwangerschap kende met veel complicaties. Mijn lichaam heeft echt een tijd nodig gehad te bekomen. Alles was afwijkend en reageerde weer op elkaars tekorten. Depressie met medicijnen. Nu een jaar wens om weer zwanger te worden.
    Hele tijd geen menstruatie. Na stoppen Ad binnen week ongesteld.

    Daarna driemaal cyclus van 32 dagen gehad. Precies gevoeld op hoeveel dagen eisprong plaatsvond. Iedere 3dagen gedaan.

    Nu 4weken na nod nog niet ongesteld. Wel veel symptomen maar testen negatief.

    Heb veel afscheiding. Laatste week bij afvegen slijmerig licht roze/bruin (bloed). Ruikt niet.

    Voel met name buik rommelen, flinke druk op m'n hoofd, duizeligheid dagen, misselijk als ik niet iedere 2uur iets eet, ploppende darmen( eerst regelmatig ontlasting nu stukken minder regelmatig), slechtere concentratie en gigantisch vergeetachtig/suf.

    Maar testen blijven maar negatief en ook niet duidelijke ongesteldheid.

    Iemand ideeën wat er kan zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik denk wel dat het goed is om met de klachten naar de huisarts cq. gynaecoloog te gaan.

    Reageer
    #3

    Roze en bruine afscheiding, alsmede een onregelmatige cyclus kunnen duiden op een tekort aan progesteron, ofwel oestrogeendominantie.

    Medicijnen als antidepressiva en hormonale anticonceptie (weet niet of je die hebt gebruikt) zorgen voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen in je lichaam, die juist belangrijk zijn voor allerlei lichaamsfuncties, waaronder je hormonen en de aanmaak van allerlei  neurotransmitters. Onder andere zink en vitamine B.

    De pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie. SSRI's zorgen voor een verminderde aanmaak van melatonine, wat weer een verhoogde werking van oestrogeen geeft.

    Op internet genoeg te vinden over deze materie, dus de oestrogeendominantie en hoe je die zelf weer kan bijsturen. En hoe je je hele lichaam weer in balans brengt.

     

    Reageer
    #4

    Hoi
    Ik heb geen pil gebruikt omdat ik niet tegen die hormonen kan. Krijg ik hoofdpijnen van.
    Verder heb ik voor vitamine b12 injecties omdat ik die niet elf uit m'n voeding kan halen.
    Wat betreft m'n cyclus zijn ze regelmatig geweest. Het is echt nu dat ik ineens niet ongesteld ben of raar ongesteld. Ik ga het nazoeken.
    Bedankt voor de comments

    Reageer
Reageer op: Geen menstruatie wel bloed,zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief