menstruatie zwanger bloed verlies

  • #1

    hoi,
    ik ben een jonge vrouw van 22 en ben paar jaar geleden gestart met de pil, omdat ik onregelmatige cyclus had. Ik vloeide bijna constant.Er is mij verteld dat mijn cyclus zich daarna normaal verder zou zetten.
    Nu ben ik november gestopt de eerste tijd was het wel onregelmatig, maar er zat een start en een stop in. Bij deze laatste cyclus ben ik niet meer echt ongesteld geworden. Vanaf bijna 2 weken terug heb ik elke keer een kleine veeg bloed en niet meer dan dat. Het is nu 42 dagen na de laatste ongesteldheid.
    Ik dacht dat ik zwanger zou kunnen zijn, maar de test was negatief.
    Wat zou het dan wel kunnen zijn?

    groeten anita

    Reageer
    #2

    Het eerste jaar kunnen er best onregelmatige bloedingen zijn door het ontpillen.  Ik zou er ook niet te hard op rekenen, dat je cyclus zich "normaal" herstelt omdat je de pil hebt gebruikt

    Reageer
    #3

    Bij een onregelmatige menstruatie kan het slim zijn om wat aan de oorzaken te doen. Voor een goede hormoonwerking zijn allerlei voedingsstoffen nodig, als zink, ijzer vitamine D, vitamine B/B12, gammalinoleenzuur, lysine e.a. Lysine helpt bij de opname van zink en ijzer. Bij tekorten kunnen er problemen met je cyclus ontstaan. De pil zorgt voor een nog groter tekort aan zink en andere stoffen en onderdrukt je eigen systeem.
    Verder kan er sprake zijn van insulineresistentie. Dan is de bloedsuikerspiegel ontregeld door ons westerse eet- en leefpatroon. Belangrijk is om de snelle suikers zoveel mogelijk te vermijden en bij elk eetmoment ook eiwitten, vetten en vezels te eten, om pieken in de bloedsuikerspiegel te vermijden. Op internet genoeg te vinden over insulineresistentie en oestrogeendominantie. Bij oestrogeendominantie is het progesteron te laag. Ook dat kan je bijsturen met goede voedingen en natuurlijke middelen. Je zou een deskundige kunnen raadplegen, een natuurgenezer ofzo.

    Reageer
Reageer op: menstruatie zwanger bloed verlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief