Zwanger?

  • #1

    Goedemiddag,

    Vandaag is mijn zitten knoeien met mijn vriend. We hebben geen seks gehad, maar hij is wel klaargekomen bijna mijn clitoris. Ik heb net een morning after pill ingenomen. Ook drink ik een zware antibiotica voor acne en ik mag dus niet zwanger raken. Nu ben ik bang dat ik zwanger worden. Ik ben overging nog ongesteld ( 5e dag ). Ik maak me zorgen. Verpest de antibiotica rectane 40 Mg de noodplan?

    Reageer
    #2

    Roaccutane Roche (Isotretinoïne tegen acne) 30caps/20mg

    Deze antibiotica neem ik in 2 pillen per dag.

    Reageer
    #3

    Tijdens je ongesteldheid, kun je dus niet zwanger raken. De MAP was dus helemaal niet nodig. De MAP zorgt er nu wel voor dat je pil tot na de volgende stopweek niet meer betrouwbaar is. Het antibioticum heeft overigens geen invloed op de werking van de pil

    Reageer
    #4

    Ik gebruik geen pil. Het is wel zo dat ik te lang ongesteld ben. Pas deze week was er wel bloed en voorgaande weken alleen bruine klonten afscheiding.

    Reageer
    #5

    Ow   inderdaad. je gebruikt geen pil. Dan is dat alvast een zorg minder.

    Maar tijdens de menstruatie, kun je in ieder geval niet zwanger raken.

    Reageer
    #6

    Hoop dat er niks aan de hand is.

    Is het overigens normaal dat ik al 20 dagen bloed?

    Reageer
    #7

    20 dagen is erg lang. Daarvoor zou ik je adviseren, om naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Kan je zwanger raken als je nog maagd bent en de sperma dicht bij de vagina ingang is gekomen. Ik hoor verschillende verhalen de een zegt van wel en de andere weer niet. Ik was wel ongesteld, de laatste dag van mijn menstruatie. Ik heb toen de morning after pil ingenomen. Ben zo bang, ik wil niet zwanger raken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er kan zo sperma in je vagina terecht komen, en daar zou je zwanger van kunnen raken. Omdat je echter nog ongesteld was, is die kans wel heel erg klein. Daarnaast heb je nog de MAP genomen.

    Reageer
    #10

    Het maakt dus niet uit in welke menstuatuedag het was. Hij kwam klaar bij mijn clit en binnenste schaamlippen. Ik heb de MAP wel binnen 12 uur ingenomen. Alleen maak ik me zorgen of de MAP wel werkt. Zwanger worden wil ik absoluut niet.

    Reageer
    #11

    Zolang je menstrueert, kun je in principe niet zwanger raken.

    Reageer
    #12

    Wanneer zou ik voor de zekerheid moeten testen of ik zwanger ben? Moet ik een maand wachten?

    Reageer
    #13

    na 2,5 week zou je een test kunnen doen

    Reageer
    #14

    Klopt het dat de morning afterpil ( norlevo) niet werkt bij vro0uwen die meer wegen dan 80 kg? Want ik zit hier aan het twijfelen of het werkt of niet. Ik ben van plan om nog eentje in te nemen , maar dan de EllaOne. Is dit verstandig? Of moet ik de norlevo innemen?

    Reageer
    #15

    Ik ben van plan om nog eentje in te nemen   Als je er al een hebt genomen, is dat volstrekt zinloos. Niet doen dus.

    De morning-afterpil Norlevo is ook geschikt voor zware vrouwen. Dat heeft het Europees Geneesmiddelenbureau (EGb) vastgesteld.

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief