Vermoeidheid bij geestelijke inspanning?

  • #1

    Wanneer ik post bezorg heb ik geen last van vermoeidheid. Maar wel bij het huishouden of het sorteren van de post. Begin dit jaar had ik een te kort aan Vitamine D. Mijn huisarts wilde daar overigens niet op laten onderzoeken. Alleen bejaarden zouden hiervan last hebben. Ook op Vitamine B12 wilde mijn huisarts niet laten onderzoeken. Vitamine D zou in de boter zitten dus zou het onmogelijk zijn dat daar een tekort aan kan ontstaan. Nu denk ik aan de schildklier maar krijg hierin niet de volledige medewerking van mijn huisarts.

    Vorig jaar was de waarde van de schildklier:

    SH 4.05 pmol/l
    FT4 16.4 pmol/l

    En dit jaar kortgeleden:

    tsh 4.3 / t4 13.7

    Sommigen vinden 2,5 al te hoog en het normale zou tot maximaal 3,5 moeten zijn? Ik zit nu ongewild in de ziektewet in verband met vermoeidheidsklachten. Is dat goedkoper om iemand daar maar in te gooien dan een goed gedegen onderzoek naar je schildklier?

    Reageer
    #2

    Hej, Vragen.
    Jou klachten zijn nogal vaag; lees mijn forum ook maar eens door; heb ook vooral last in momenten dat ik me geestelijk moet inspannen; maar niet alleen.

    Laat je zeker niet zomaar afschepen door je huisarts. Het is immers jou lichaam en jij wilt weten hoe het komt dat je je zo voelt.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid bij geestelijke inspanning?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief