gezeur

 • #1

  IK ben nu een jongedame (!) van 38 jaar en kamp eigenlijk al vanaf mijn 14de met vermoeidheids klachten en een keertje vroeg naar bed heeft geen zin hoor!!! En het gezeur dat het dan psychisch is ... nou sorry hoor! daar zakt mijn broek van af! Ik ben voor mijn 14de een normaal kind geweest heb bijna alle kinderziektes gehad, heb wel de aangrenzende jaren vanaf 22 jaar een zeer stessvolle periode meegemaakt, maar die problemen heb ik samen met een psychologe opgelost, en uit mijn leven gegooid, ik heb ALLES gedaan wat ik maar kon en mocht doen, psychische ondersteuning divese onderzoeken, diverse life-style veranderingen zoals stoppen met roken vers en gezond eten geen alcohol, alle bloedonderzoeken, alle ander testen zoals slaaponderzoek, kanker onderzoek, parkinson, etcetc...... wat er nu tegen mij gezegt word is dat ik een hypogonder ben!!!!! maar ik HEB pijn en ik BEN moe als ik uit mijn bed kom....ja...ik zet mijn schouders er elke keer weer onder en ja...ik ga maar weer door totdat mijn batterij weer op is en lig ik WEER huilend van de pijn en moeheid en onbegrepenheid op mijn bed en dat terwijl ik een goed en heel fijn leven heb.
  Nee ik heb geen psychische problemen en nee.... ik heb geen geld problemen..... maar wat dan... er is NIKS te vinden.....weetje wat meer pijn doet dan alle moeheid en pijn op de wereld!!! Reacties waarin ze zeggen dat ik me aanstel!!!! Dat doet het meeste pijn!!!!!

  Reactie
  #2

  zo. das eruit of nie... en wat nu?

  Reactie
  #3

  Zo'n fijngevoelig mens dat zou toch po√ęzie moeten gaan schrijven of schilder worden en exposeren. Vertel jouw verhaal, en jouw waarheid aan de wereld. In eenzaamheid rond te blijven dwalen met al je verhalen, eeuwig zonde. Cry freedom en ga doen wat je het liefste wilt doen in plaats van je conformeren en aanpassen aan wat hoort.

  Reactie
  #4

  Opvallend dat je het 14e levensjaar zo exact benoemd. Was dat het begin van je puberteit (laat voor een meisje), of is er iets traumatiserends voorgevallen waar je nooit meer over gesproken hebt? Graag je reactie.

  Reactie
  #5

  ees het boek eens van Renate Dorrestijn " Heden ik" , misschien herken je de klachten en haar verhaal. Ik ben eens naar een lezing van haar geweest, ze heeft er lang overgedaan, maar is weer beter met hulp van alternatieve geneeskunde.

  ik begrijp dat je allerlei dingen hebt gedaan en alle onderzoeken hebt gehad, maar ben je al een keer bij een Arts in de Chinese Geneeskunde geweest? Die stelt heel anders een diagnose en lost deze problemen op een andere manier op, met o.a. kruiden en acupuntuur, misschien het proberen waard?
  veel sterkte Brenda

  Reactie
Reageer op: gezeur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief