Vermoeidheid niet te verklaren

 • #1

  Goede avond,

  Ik ben al jarenlang vermoeid. Het lijkt wel of het steeds erger word. Ben al een aantal keren bij de huisarts en in het ziekenhuis geweest en ze kunnen niets bijzonders vinden. Loop nu bij een psycholoog om te kijken of het psychisch is maar het verloopt allemaal erg traag. Kan nu ook niet meer sporten. Dan voelt mijn lichaam heel naar, de dagen erna. En tijdens het sporten word ik duizelig en misselijk. Werken gaat ook met veel pijn en moeite. Maar eigenlijk niet meer. En ik had een hele regelmatige menstruatie cyclus maar ben nu al 3 weken te laat. En ik ben niet zwanger.

  Heeft er iemand nog tips of ervaringen? Misschien hormonen laten checken? Als mijn huisarts hiermee akkoord gaat. Eigenlijk ben ik al een soort van afgeschreven. Het ziekenhuis zei dat hij verder niets voor mij kan betekenen. Omdat er niets uit de testen is gekomen. En de huisarts is ook ten einde raad. Ik ben een jonge vrouw van 25. En ik trek dit niet.

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  Hoe lang heb je de klachten al?

  Reageer
  #4

  Is er ook gekeken naar een glutenintolerantie?
  Een neefje van mij bleek dit te hebben na een aantal constant moe en niet fit geweest te zijn.
  Nadat hij twee maanden zijn voeding aan had gepast, voelde hij zich al 80% beter.

  Reageer
  #5

  Op gluten ben ik getest. En daar kwam niets uit.
  En ik heb de klachten zeker al 4 jaar. Ik kan proberen om te vragen bij de huisarts of het wellicht cvs is. Vind het ook gek dat mijn menstruatie uitblijft.

  Reageer
  #6

  Ben je bij een gynaecoloog geweest voor de uitblijvende menstruatie?

  Reageer
  #7

  Nee, heb de huisarts nog niet gebeld. Omdat hij 3 weken te laat is. Ik weet niet hoe lang je niet gemenstrueerd moet hebben om langs te mogen komen.
  De enige reden die ik kan bedenken is dat ik vanaf mijn ovulatie 2 weken lang kleine beetjes bruin bloed heb gehad. Dat mijn lichaam misschien van slag is. Maargoed. Dat weet ik natuurlijk ook niet zeker. Ik ga de huisarts wel even bellen voor advies.

  Reageer
Reageer op: Vermoeidheid niet te verklaren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief