Na 8/9 uur slaap halverwege de dag erg moe

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal,

  Slaap heb ik altijd wel goed nodig gehad alleen de laatste maanden is het wel erg overdreven met zn 9 uur slaap. Ik sta altijd fit op en heb zin in de dag. Maar al gauw merk ik dat alles mij best energie kost en dat ik meerdere keren op de dag een energie dip heb. Terwijl ik veel buiten aan de wandel ben of met de kinderen in de speeltuin. Plus dat ik ook werk. En echt niet snap dat ik het liefst in 8 uur s avonds al naar bed wil. En dan ook echt zo in slaap kan vallen. Verder eet en drink ik prima. Binnenkort wil ik toch de dokter maar bellen omdat het me niet lekker zit en wil weten waarom ik zoveel slaap, en om 20.00 alweer naar bed toe zou willen, lijkt me niet gezond voor een 30 jarige. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

  Verder ben ik 1.68 en weeg zn 51 kilo.. al jaren trouwens maar toch zeggen veel mensen dat ik weer afgevallen ben. Heb zelf geen weegschaal dus geen idee of ik nog 51 kilo weeg. Maar ik merk dat mensen in mijn omgeving zich ook zorgen maken.

  Bedankt voor het lezen en meedenken:) Merell

  Reageer
  #2

  Dan lijkt het me goed om toch maar eens naar de huisarts te gaan voor een bloedonderzoek en je gewicht even te checken

  Reageer
  #3

  Zou ook gewoon zelf een weegschaal kopen.. Kost niet zoveel.

  Reageer
  #4

  Naar je huisarts gaan kan goed zijn om dingen uit te sluiten. Verder kan een natuurgenezer naar het hele plaatje kijken. De meeste mensen denken dat ze gezond eten maar gaat erom dat je eet wat jouw lichaam nodig heeft en aankan. Brood en vooral tarwe en in Hollandse hoeveelheden is niet best voor je lichaam, net als allerlei andere snelle suikers.

  Reageer
Reageer op: Na 8/9 uur slaap halverwege de dag erg moe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief