Moe

  • #1

    Ik ben de laatste tijd snel moe en ik merk aan mezelf dat het me zorgen baart. Ik heb een maand terug een zware verkoudheid inclusief holteontsteking gehad. Na 2 weken was het over maar ik heb nog steeds die vermoeidheid. Ik heb nu net mn badkamer schoongemaakt en mn hart gaat al tekeer na de trap oplopen. Nu moet ik ook even zitten omdat ik anders bang ben dat ik flauwval. Het voelt niet echt als werkelijk flauwvallen maar wel dat mijn lichaam zegt, doe het ff rustig aan. Ik ben gelijk bang dat ik een ernstige ziekte onder de leden heb. Afgelopen week naar de dokter geweest omdat ik wat moest laten controleren (niet dit) en dat heeft me veel spanning opgeleverd. Wat ik nu voel is

    • Zware spieren
    • Alsof mn hoofd geen zuurstof krijgt
    • Vermoeidheid dus
    • En strakke spieren in mn rug en nek
    • Soms gevoel van niet lekker worden
    • Soms duizelig

    Wat kan dit zijn? Moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Ik scoor hoog.. Ook op andere sites online.. Kan ik dan aannemen dat ik het heb of moet ik dat bij de dokter laten testen?

    Reageer
    #4

    Dan moet je het met je huisarts bespreken. Maar kunt er vanuit gaan dat je klachten door hyperventileren worden veroorzaakt

    Reageer
    #5

    Je voedingspatroon kan een rol spelen. Belangrijk is altijd om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door geen losse koolhydraten te nuttigen. Verder tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Gewoon bloedonderzoek zegt weinig over tekorten. Op alternatief gebied zijn andere testmethoden, zoals een spiertest. Denk verder aan de invloed van electromagnetische velden, zoals van electrische wekker, wifi en smartphone.

    weet niet of je antibiotica hebt gebruik vanwege die ontsteking want ze ontregelen je darmflora en zorgen voor tekorten aan voedingstoffen. Zou daarvoor even advies vragen in de betere vitamine zaak. Zoals over een  goed probioticum. Overigens lijkt het me onlogisch dat langdurige klachten na verkoudheid met hyperventilatie te maken hebben.

    Reageer
    #6

    "Overigens lijkt het me onlogisch dat langdurige klachten na verkoudheid met hyperventilatie te maken hebben." Dat is juist helemaal niet onlogisch !

    Reageer
    #7

    Ik heb geen antibiotica gehad. Overigens let ik goed op mn voeding, niet teveel suikers enz. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten.

    Dus kan het ook zo zijn dat ik het al een langere tijd heb? Ik ben gewoon bang dat ik bijv. kanker heb..

     

    Reageer
Reageer op: Moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief