Geen energie in lichaam, altijd moe…

 • #1

  Hey iedereen,

  Ik zit al, nu toch al een paar weken met een enrom tekort aan energie in men lichaam precies...

  Ik ben altijd moe, ookal slaap ik 12 uur, als ik iets ga drinke bijvoorbeeld en ik drink op heel de vaond maar 5 pintjes dan lijkt het de dag derna alsof ik ik 2 bakken uitheb, echt zeer moe, en niet goed voelen...

  Ik ben nu bezig met accupunctuur en zij zei ook dat het energiepeil in mijn lichaam en op mijn longen enorm laag was...

  Heb ookal bloed laten trekke een maand of anderhalve maand terug en hier vonde ze ook niets bijzonders in...

  Ben zowat ten einde raad...

  Wat kan dit nog zijn??

  Reageer
  #2

  Mijn lichaamstemperatuur is ook slechts 35,7...

  Reageer
  #3

  Wat dacht je dat 5 pintjes per dag van je lichaam vraagt. Wat denk je dat je lever voor een werk moet doen om al die alcohol-rotzooi op te ruimen. Denk je dat het dan ook nog tijd heeft jouw gezondheid te bewaken?? Nee hoor, ga eerst maar eens stoppen met drinken want je sloopt je lichaam en geest, zoals uit je tekst blijkt.

  Erna zou het zinvol zijn wat bloedonderzoek te laten doen naar bijv. bloedarmoede, of een consult te doen naar een mogelijke depressie.

  Succes.

  Reageer
  #4

  Ja oke, dat begrijp ik wel, maar af en toe in het weekend is een paar pintjes, daardoor voel je je niet zoals ik me nu voel hoor...

  Ik ben echt constant moe, heb een wit beslagen tong en rode troebele ogen...

  Iemand nog meer info wat dit kan zijn, er zijn er al verschillende mensen die me verteld hebbe dat het mogelijk zou zijn dat ik klierkoorts zou hebben...

  Reageer
  #5

  nog een keer bloed laten prikken en kijken of er nu iets te zien is.
  Zeker als je Pfeiiffer denk te hebben moet je stoppen met drinken! Moeheid komt vaak doordat de lever het werk niet aan kan. Helemaal stoppen dus en verder veel rusten, gezond eten en wat extra vitaminen slikken. en dan eens kijken hoe dat gaat!
  Sterkte en succes. Brenda

  Reageer
  #6

  hoi,
  Heb je voor vitamine B12 laten testen? Als je een tekort heb, dan ben je ook moe.
  gr.

  Reageer
  #7

  Gebruik je medicijnen?Een bijwerking van medicijnen is moeheid.

  Reageer
  #8

  gewoon niet meer bier drinken dan voel je meer vit geloof me

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik herken de symptonen ook wel.
  Altijd moe (veel slapen/rusten), lage lichaamstemp., moeilijk/niet kunnen concentreren.
  het lijk wel een depressie, alleen die lage temp. blijft vreemd.
  Waar ik ook nog last van heb is dat mijn bleke huid soms geel-oranje uitslaat en mijn nagels dan paars zijn terwijl mijn handen dan wel warm aanvoelen (ook voor anderen)

  Is er een dokter in de zaal?

  Reageer
  #10

  Halen jullie de norm van minimaal een half uur lichaamsbeweging per dag? Van moeheid kun je op den duur steeds vermoeider raken.

  Reageer
  #11

  Hallo,

  Ik ben de laatste tijd (3 maanden) ontzettend moe. Dokter heeft mij eerst 2 keer een kuur meegegeven,maar dat heeft niet geholpen. Ook diverse malen bloed geprikt wat als gevolg had dat het syndroom van Gilbert nogsteeds actief is(heb ik de laatste 5 jaar al). Voor de rest waren alle bloeduitslagen goed (geen pheiffer). De laatste tijd heb ik onvoldoende energie om lekker te leven, wat resulteerd in depressies (heb absoluut gen stress van werk of wat dan ook). Extra vitamines, energiebruistabletten e.d. zijn allemaal al geprobeerd maar nog geen herstel.

  Wat kan je nu het beste doen?

  - kunnen verstandskiezen de oorzaak zijn?
  - is een bezoek aan een internist een oplossing?

  Reageer
  #12

  Bril?

  Reageer
  #13

  Een flinke depressie kan je alle lust tot leven ontnemen hoor. Is er een rden om aan een depressie te denken? Heb je dingen aan je hoofd die je niet kunt oplossen en die aan je 'knagen'?
  Praat er eens over met je huisarts. En zorg de komende dagen voor een flinke portie vitamine D, het wordt echt lekker weer met veel zon, en dat is echt hele goede 'medicatie' voor een depressie.

  Reageer
  #14

  [b]je meot veel suiker en zout eten,
  daar zit veel glucose in dus geen engerietekort[/b]

  Reageer
  #15

  Eten en drinken leveren de energie die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en te bewegen. Voor een gezond gewicht en het houden daarvan, moet er een evenwicht zijn in de hoeveelheid energie die de voeding levert en de hoeveelheid energie die het lichaam verbruikt.

  Lees verder: http://www.voedingscentrum.nl/nl/eten-gezondheid/gewicht/energie-en-eten.aspx

  Reageer
Reageer op: Geen energie in lichaam, altijd moe…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief