Moe, misselijk wat kan ik doen?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een maand nu last van extreme vermoeidheid. Alles kost heel veel energie. Als ik alleen al de trap op loop hoor ik vaak mijn hart heel hard bonzen. Ik ben vaak kortademigheid en als ik iets eet wordt ik misselijk. Ik heb zeer weinig eetlust en ben al 4 kilo afgevallen. Soms last van pijnlijke benen duizeligheid en zwakte. Ik heb ook last van buikpijn/darmen waarnaar een echo is gemaakt en daar kwam niks uit. Ik heb geen stress/spanning op dit moment. De huisarts zegt verwaarloosd griepje... Is dit toch een reden om bloed te prikken of moet ik dan maar 'uitzieken'?

    Ik ben 18 trouwens

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisarts en vraag om een bloedonderzoek naar vitamines, bloedarmoede en ontstekingswaarden.

    Reageer
    #3

    Naast doktersbezoek zou ik vooral zorgen voor evenwichtige voeding, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en soms aminozuren ondersteunend werken. Denk aan magnesium, vitamine B en D en omega 3. Zeker omdat het in de winters speelt denk ik aan vitamine D-tekort. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Zo is een magnesiumtekort niet aan te tonen op bloedniveau. Ik weet niet of je man of vrouw bent, misschien medicijnen gebruikt, waaronder ook de pil en pijnstillers. Medicijnen zorgen namelijk voor verliezen aan vitaminen en mineralen. En de anticonceptiepil kan ook zorgen voor vermoeidheid en andere klachten.

    Reageer
    #4

    Ja bloedprikken had ik als ik jou was allang gedaan. Is je gebit in orde of hier niet aan gesleuteld?  Laat ze uitgebreid prikken en overstappen van huisarts... deze klinkt waardeloos. Ga er zelf achteraan want zij zullen niet het extra stapje zetten, komen er geen resultaten uit de bloedprikken overweeg dan om je te laten injecteren met ozon, oftewel ozon therapie.

    Reageer
Reageer op: Moe, misselijk wat kan ik doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief