Spierpijn baarmoeder?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb nu een week last van overmatige afscheiding, de huisarts heeft hier een onderzoekje voor gedaan (morgen uitslag). Het is nog steeds en heb er ook jeuk bij. Maar nu ook iets nieuws: als ik buk of mijn rechterbeen optrek, trekt het een soort van rechtsonder in mijn baarmoeder/eierstok (?). Het is geen buikpijn, maar echt even een trekkend gevoel en dan is het weer weg. Dit heb ik nu een aantal dagen. Wat kan dit zijn? Of kan dit met een eventuele schimmelinfectie te maken hebben?

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo antwoord op te geven. Eerst maar even de uitslag afwachten en dan de klachten met de huisarts bspreken

  Reageer
  #3

  Net met de huisarts gebeld voor de uitslag en het blijkt candida albicans te zijn. Ik kan hier vanmiddag een recept voor ophalen. Kunnen de spiertrekkingen in mijn baarmoeder hier vandaan komen?

  Reageer
  #4

  Dat kan ik me niet voorstellen

  Reageer
  #5

  Het kan natuurlijk ook mijn lies zijn... het zit vrij laag rechtsonderin naast mijn schaambot en of dat nou de baarmoeder, eierstok of lies is, i don't know. In elk geval vind ik hier wel het volgende over:

  3. Schimmelinfectie (candida) kan pijn in de lies veroorzaken
  Pijn in de lies kan worden veroorzaakt door een schimmelinfectie van de genitaliën. Een genitale schimmelinfectie wordt meestal veroorzaakt door Candida. Een schimmelinfectie kan ontstaan na antibiotica-gebruik, door gebruik van tampons of spiraaltje (tampon-infectie), slikken van de anticonceptiepil (de pil), overmatige stress of zonder aanwijsbare reden. Bij een vrouw spreekt men van candida vaginitis (vaginale schimmelinfectie). Bij een man spreekt men van candida balanitis (schimmelinfectie van de eikelhuid). Bij zowel mannen als vrouwen kan en schimmelinfectie pijn veroorzaken die hevig uitstraalt naar de liesstreek.

  Dan zou het dus toch kunnen?

  Reageer
  #6

  En lijken de klachten op symptomen van een eileider of eierstokontsteking? Of moet je dan echt enorme buikpijn hebben?

  Reageer
  #7

  dan zou je echt pijnklachten moeten hebben

  Reageer
  #8

  Oke dus niet alleen maar een steek wanneer ik een been optil of buk?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik weet niet of het ook iets met je bekkenbodem te maken kan hebben.

  Reageer
  #10

  dat klopt

  Reageer
Reageer op: Spierpijn baarmoeder?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief