Pijn baarmoeder?

 • #1

  Ik heb een aantal weken voor het eerst seks gehad. Dit was ook nog een onbeschermd met iemand van een app. Had al snel daarna klachten. 3 maal een soa test gedaan, alle drie negatief + n schimmelmedicijn gehad.

  Ik ben inmiddels 2x ongesteld geweest maar de laatste tijd heb af en toe onwijze steken in mijn onderbuik. Nu ik eindelijk lig dacht ik, ik ga eens voelen. Tijdens het drukken in mn onderbuik net boven “mijn kruis” voelde ik n onwijs nare pijn wat doortrok tot het gedeelte rondom mijn clit. Normaal als ik zo’n test doe trekt het door naar de achterkant en weet ik dat het ontlastingskrampen zijn, maar nu denk ik toch oh oh?

  Kan er iets aan de hand zijn? Of heeft iedere vrouw dit wel eens? Ik wilde sowieso al een afspraak maken bij de huisarts voor een moedervlek/genitaal wratje ter controle, zal ik dit dan ook behandelen?

  *als iemand weet wat het KAN zijn of wat de klachten KAN veroorzaken. Please let me know...heb hier en daar nog wel wat witte afscheiding, voor de seks was het 99% doorzichtig, dat is nu alleen het geval als ik opgewonden ben anders is het n witte vloed (wit/doorzichtig en geel gemengd. Dit schijnt nu normaal te zijn). Verlies geen bloed of iets dergelijks. Mocht het toch iets te maken hebben met ontlasting, het is de laatste tijd wel weer harder (heb n niet al te best eet/drinkpatroon) en donkerder (heb dat af en toe). Weet niet of dat het toch kan zijn?

  Voel mij de afgelopen dagen ook al ruk, maar helaas voelt iedereen zich hier thuis ruk en of snottert en hoest.

  Reactie
  #2

  Het betreft overigens net het midden en de linkerkant van mijn onderbuik*

  Reactie
  #3

  Bespreek het in ieder geval met je huisarts als je er toch naartoe gaat

  Reactie
  #4

  Heee wanneer was je menstruatie?

  Reactie
  #5

  @John, zal ik doen. Ben ook iemand, guilty... doe fan is van dat plas ophouden gevoel, wat lijkt op nog net niet klaarkomen en dat kan lijden tot n blaasontsteking...dus twijfel nu ook of ie wel goed staat.

  @nika, hey! Van de 23-26e. Volgens mn app, niet dat ik zwanger wil worden, maar voor de leuk, breekt mn vruchtbare periode van de 6e-11e aan. Eisprong? Of denk jij ook oei, bovenste zou ook mogelijk kunnen

  Reactie
Reageer op: Pijn baarmoeder?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief