Kickboxen?

 • #1

  Hallo, ik ben een meisje van 17 jaar, en ik wil heel erg graag recreatief kickboxen omdat het mij heel erg leuk lijkt en ik me daar gegarandeerd ook beter van ga voelen en ik ook een betere conditie wil en heel erg graaf wil afvallen want mijn BMI is 33.4 en dat is niet goed.

  Ik heb echt een heel erg slechte conditie ik val al flauw als ik een trap op ren, zo erg is het. Ik heb waarschijnlijk ook een eetstoornis omdat ik zomaar ineens vreetbuien krijg en het vervolgens probeer te compenseren door zo erg intensief te hardlopen waardoor ik automatisch moest kotsen en daardoor is mijn conditie ook nog veel verder achteruit gegaan, maar daarnaast heb ik sinds mijn 14e ook astma.

  Ik krijg van bijna mijn hele familie te horen dat ik te dik en te lui ben voor te gaan kickboxen en dat geen enkele club dikke depressieve luie meisjes bij hun wil laten kickboxen.

  Ik weet echt dat ze mij daarvoor echt niet zullen afwijzen maar mag ik met een slechte conditie en astma wel kickboxen om fitter te worden?

  Voor mij is deze sport de enige die mij aanspreekt en ook het goedkoopste is en vanuit school, bijbaantje en vriend makkelijk te bereiken is zodat ik vanuit daar niet ver hoef de fietsen en vanuit thuis is het verder fietsen maar het het ov wel makkelijk, net geen 10 min met de stoptrein en 5 min met de bus tot aan de dichtstbijzijnde halte

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het geen kwaad kan om te sporten maar ik raad je toch wel aan om eerst eens wat aan je gewicht te gaan doen. Jee hebt ernstige obesitas. Ik denk overigens dat je iets te zwaar bent om te kickboksen. Maar dat kun je natuurlijk bespreken op de club.
  Ga eerst naar de huisarts en bespreek je eetstoornis en vraag een verwijzing voor een diƫtiste

  Reactie
Reageer op: Kickboxen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief