Groei stop door kickboxen

  • #1

    Hallo mensen. Is het mogelijk dat je stopt met groeien als je gaat kickboxen en bv veel trappen tegen de zak aangeeft wat een last legt op je benen?

    Reageer
    #2

    Ja, dat kan. Als gevolg van herhaalde traumata aan de gewrichten kunnen de groeischijven beschadigd raken en kan verdere groei belemmerd worden.

    Reageer
    #3

    Oke, gaat hier wel een soort pijn of last aan vooral of voltrekt zo een beschadiging aan de gewrichten stiekem en onmerkbaar?

    Reageer
    #4

    Is dit niet een beetje vreemde vraag? Kickboxen doet continu pijn bij mensen die niet aan deze sport doen, en bij kickboxers is het bekend dat de pijngrens en bijnbeleving anders is dan normaal. Het doet dus zeker pijn maar of u er last van heeft, is maar net de vraag.

    Reageer
    #5

    Dat valt reuze mee hoor, dat kickboxers niks meer zouden voelen ofzo. Heb overigens nooit pijn gehad of één of ander gek gevoel in mijn gewrichten. Daarom vroeg ik het. Een kickboxer is een gewoon mens en merkt pijn net als jou alleen na de training/wedstrijd wanneer de adrenaline weg is.

    iemand nog antwoord?

    Reageer
Reageer op: Groei stop door kickboxen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief