Welke voedingsstoffen nodig bij krachttraining?

  • #1

    Hallo Dokter,

    Ik heb een vraagje. Welke voedingsstoffen moet ik elke dag binnenkrijgen en hoeveel om intensief te mogen gaan krachttrainen om breder te worden? Ik heb nu een slank gespierde bouw maar ik wil graag een stukje breder worden.

    Ik heb veel vrienden die wel dat hebben wat ik graag wil bereiken maar iedereen verteld wat anders. Ze gebruiken allemaal shakes maar iedereen weer andere. De 1 gebruikt alleen eiwit shakes maar de ander weer heel veel verschillende dingen. En is dat allemaal wel veilig?

    Reageer
    #2

    Beter deskundig advies vragen op sportgebied. In elk geval is volwaardige voeding de basis. In shakes zitten vaak kunstmatige zoetstoffen, die niet zo goed zijn voor je gezondheid. Sommige sporters nemen nog bepaalde aminozuren als creatine. Veel mensen komen sowieso allerlei vitaminen en mineralen tekort, zoals magnesium. In een blad/internetsite als Men's health staan ook wel goede tips over voeding en supplementen.

    Reageer
    #3

    Hey thnx voor je reactie hier kan ik wat mee ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Welke voedingsstoffen nodig bij krachttraining?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief