Gebrek aan calcium

  • #1

    Hoi,

    Lang verhaal kort. Dit is geen dringende oproep en mijn huisarts zie ik komende tijd niet meer.

    Ik eet heel mijn leven nauwelijks tot geen zuivel. Waardoor ik 38 jaar later door een ongelukkige val mijn bovenbeen brak. Uit onderzoek is gebleken dat ik veel te weinig calcium aanmaak. De botfoto toonde dat ik een chronisch tekort aan calcium had/heb en dat op een jong volwassen leeftijd.
    Ik moet hiervoor dagelijks calcium/D3 tabletten slikken. De arts die het onderzoek heeft opgezet, vertelde dat ik over 2-3 jaar moet terugkomen om opnieuw botfoto's te maken om te kijken of het botbeen is aangesterkt.
    Ik vroeg mij af. Wat als de calcium tabletten niet aanslaat en dit wordt pas na 2-3 jaar ontdekt . Ben ik niet veel te laat met aan de bel trekken?

    Bedankt groeten

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag om met je behandelend arts te bespreken. Die zou namelijk onderzoek kunnen doen waarom er een tekort aan calcium is

    Reageer
Reageer op: Gebrek aan calcium


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief