Totaal geen kracht in benen en armen.

 • #1

  Hallo,
  Ik loop nu al een hele tijd rond met deze klachten.Ik ga s'avonds altijd vroeg naar bed maar als ik s'morgens uit bed stap voel ik me super moe, het blijft dan een tijdje zwart voor mn ogen en m'n lichaam wil niet meewerken. Mn benen voelen heel zwaar waardoor het staan en bewegen ervan heel onaangenaam is. Ook mijn armen zitten me erg tegen. Ik kan er totaal geen kracht mee zetten, ze lijken dan ook helemaal uitgeput. Zelfs met het schrijven tintelen mn armen en mn handen. Aan het einde van de dag doen mn benen ook erg zeer, dan moet ik gewoon gaan zitten omdat het anders voelt alsof ik ieder moment door mn benen kan gaan zakken. Verder voel ik me de hele dag erg moe.

  Misschien is het handig om mijn leeftijd te weten? Ik ben 17 jaar

  Bedankt alvast
  Liefs Kimberley

  Reactie
  #2

  Op welk bericht is dit een reactie. Ik begrijp het zo niet.

  Reactie
  #3

  Ja ik heb het zelfde,maar ben ook goed verkouden,plus een voorhoofd ontsteking.me benen tintelen en me handen.word er gek van.ben je al naar de dokter geweest,ik heb een antibiotica gehad,maar moet zeggen helpt nog niet echt.ga naar je huisarts zou ik zeggen.gr

  Reactie
  #4

  Mss je B12 eens laten testen.

  Reactie
  #5

  Hoi Kimberly,

  Ik denk dat je een b12 tekort hebt. Heb ik zelf ook en heb er jaren mee gelopen voor ze erachter kwamen. Je kunt dit laten testen bij de huisarts en dan krijg je er waarschijnlijk injecties voor.

  Succes ermee!!

  Grts Patricia.

  Reactie
  #6

  Acute vermoeidheidsklachten zijn meestal van infectieuze oorzaak door bijvoorbeeld een virus of een bacterie, en gaan dus ook vanzelf weer over met voldoende rust, gezond eten en voldoende slaap.

  Chronische vermoeidheidsklachten zijn gecompliceerder. Dan is het veel minder eenvoudig een lijst met veel voorkomende oorzaken te maken.

  Reactie
  #7

  ben geopereerd aan mijn nekhad 2stenoses en een herniain de rug
  nu heb ik geen kracht meer in de armen bennen doof ik loop mer rolater de hernia ging van zelf wel over zij de arts maar ga niet voor uit maar achter uitgeen operatievan de nek dan kwam ik in de rolstoel
  nu heb ik thuis zorg halen mij uit bed en helpen met wassen
  heb 3 uurtjes in de week hulp eet bij de kinderen
  ging elke week 2 keer in dansen nu zit ik achter de garaniums mijn leeftijd 65 jaar

  Reactie
Reageer op: Totaal geen kracht in benen en armen.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief