Knobbeltjes op scheenbeen

 • #1

  Ik had 4 jaar geleden ook een soort hard bultje ter grootte van een erwtje op mijn scheenbeen. Toen ik voor mijn zoon bij de huisarts was, werden we geholpen door een leerling terwijl we moesten wachten vroeg ik of hij wilde kijken, hij vroeg mag ik effe kijken of het los of vast zit, ik zei tuurlijk en hij zat los en kon geen kwaad, maar vanaf die tijd heb ik veel pijn maar alleen bij rust en als ik mijn zij wil slapen nu slaap ik al een jaar niet meer door word er steeds wakker van er is een ego gemaakt er zijn er een paar bijgekomen er is een vaatonderzoek gedaan ik ben bij de orthopeed geweest niemand kan mijn helpen, de een zegt trombofilitus, de ander aderontsteking dat lees ik in mijn gegevens.
  nu wil de dermatoloog de adder afsluiten op korte termijn maar ik twijfel

  Reageer
  #2

  Waarom twijfel je?
  Jij wilt graag van je klacht af, een specialist wil onderzoek doen om te kijken waar je klacht vandaan komt,waarom zou je dat dan niet doen?
  Misschien komt uit dit onderzoek juist wel een oplossing.
  Pas als de artsen niet meer weten wat ze moeten doen,kun je zeggen dat niemand je kan helpen.
  Als je dit onderzoek niet laat doen,loop je misschien wel de kans om geholpen te worden mis.....

  Reageer
  #3

  Ik twijfel, omdat de dermatoloog de ader wil afsluiten om in ieder geval iets te proberen want ze weet het ook niet, heeft dit niet eerder gezien ze weet daarom ook niet of het wel nut heeft, het kan geen kwaad zegt ze, alleen kan het zijn dat ik vele spataders terug krijg

  Reageer
Reageer op: Knobbeltjes op scheenbeen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief