Ben ik heel eigenwijs als ik afwacht?

 • #1

  Hoi,

   

  Afgelopen dinsdag was ik uit mijn werk gelijk thuis gaan opruimen/schoonmaken. Ik was moe, maar het moest toch gebeuren. Ik verstapte me en dat deed op dat moment ongelooflijk pijn. Ik hoorde een knak die ik niet perse raar vond, vergelijkbaar met vingers laten knakken zeg maar.

  Woensdag merkte ik dat de pijn erger werd maar was vrij dus zoveel mogelijk rust.

  Donderdag werken, ik ben bakker dus sta continu. Dat gaat redelijk zolang ik maar niet op de voorvoet sta of de voet afwikkel. Ik stond op den duur verkeerd en dacht toen even flauw tevamm te vallen van de pijn.

  Ik twijfelde vanmorgen of ik er naar moest laten kijken maar iemand die ik het vroeg gaf aan dat dat onnodig leek.

  De pijn is oke, zolang ik niet belast. De pijn zit aan de buitenkant van mijn rechter voet, zo'n beetje halverwege. Ik hoef niet te drukken op de buitenkant van mijn voet dat is te pijnlijk. Kleine teentje kan alle kanten op maar naar buiten toe duwen is eveneens erg pijnlijk. Geen zwelling of verkleuring.

  Benader ik daar een arts voor? Ik het weekend?! Of kan ik gewoon wachten tot maandag middag uit m'n werk?

  Ik ben nogal van de does scenarios.. Een breek zou echt heel onhandig zijn in de bakkerij in deze tijd van het jaar.

  Maar goed een breuk heb ik nog nooit gehad dus hopelijk mensen hier die me moed kunnen praten.

  Reactie
  #2

  Je zou toch gewoon de huisarts kunnen bellen? Dan krijg je zo'n nummer van de dienstdoende, en spreek je met een voorwacht over je klacht. Als die zegt om even naar de huisartsenpost te gaan, weet je dat dat het beste is. Ik zou dat doen, misschien moet je wel even wat steun of iets om die voet, weet jij veel.

  Reactie
  #3

  Hey,

  Daar zou ik zeker dus wel mee naar de huisartsen post gaan!

  Je kunt een breukje hebben en hoe langer je daar mee doorloopt, hoe meer problemen je er mee kunt krijgen. ( verschuiving van de breuk, noem maar op ).

  Het komt je misschien niet goed uit, dus juist daarom kun je er beter nu naar laten kijken......want straks zorg je er nu zelf voor dat je onnodig langer uit de roulatie bent.

  Zeker niet tot maandag na je werk wachten dus!

  Beterschap, groetjes Suzan

  Reactie
  #4

  Ik zou er toch maar mee naar de dokter gaan. Neem contact op met de Huisartsenpost en bespreek of je langs moet komen en tot maandag zou kunnen wachten

  Reactie
Reageer op: Ben ik heel eigenwijs als ik afwacht?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief